Reklaam sulgub sekundi pärast

KAASAEGNE JA STIILNE fitnessklubi Golden Club

Spordiklubisid, mille vahel valida, on Tallinnasse viimaste aastate jooksul tekkinud väga palju. Kuidas aga langetada otsus, millise klubi liikmeks astuda? Golden Club on klubi inimesele, kes väärtustab tervislikke eluviise, kehalist aktiivsust ning soovib leida aega iseendale ja enda heaolu loomisele. Lisaks eelmainitule on aga veel palju teisigi põhjuseid, miks just selle klubi kasuks otsustada. 

Golden Club avas esimest korda oma uksed veidi üle viie aasta tagasi Tere Tennisekeskuses Tondil. Käesoleva aasta aprillis laienes klubi Rotermanni kvartalisse ning alates septembrist on Golden Club avatud ka Viimsis Karulaugu Spordikeskuses. Golden Clubi üheks peamiseks märksõnaks on personaalsus, mis tähendab, et igasse klienti suhtutakse erilise tähelepanu ja hoolega, tema isiklikke soove arvesse võttes. Klubi suurimateks eelisteks võib pidada ka väga kvaliteetset ja hubast keskkonda, mugavust ja puhtust alates riietusruumidest treeningsaalideni. Golden Club klubides on avarad ning parima treeningsisustusega jõusaalid, mille trenažöörid pärinevad maailma number üks tootjalt Life Fitness USA. Lisaväärtusena võib välja tuua keskustes pakutava lisateenuste valiku: spordimeditsiini kabinet, massaažisalongid, spordikauplus, Reval Cafe kohvik ja mängutuba, kuhu saab lapsed trenni ajaks mängima jätta. Klubisse sisenedes tajud, et tegu on tõepoolest väga hubase keskkonnaga, kus on võimalik aeg maha võtta. Võid olla kindel, et tunnikese oma päevast treeninguteks näpistades saad seda aega ka reaalselt treeningutele panustada ning ei pea ootama jõusaalis treeningseadet või vabanevat kohta rühmatreeningus. Klubis on lisaks suurepärastele sportimisvõimalustele mugavad riietusruumid, uute stiilide ja vana hea kombineerimine rühmatreeningutes, toetavad treenerid jõusaali- ja personaaltreeningute läbiviimisel ning väikesed lisaväärtused, mis päeva päikeseliseks muudavad. Kahes keskuses, kus Golden Club pesitseb – Tondil ja Viimsis – on võimalik mängida tennist, Tondil lisaks ka sulgpalli ja squash’i. 

Golden Clubi sihtrühmaks on inimesed, kes hoolivad ja tahavad hoolitseda oma tervise eest, seda eelkõige läbi sportliku eluviisi. Klubi on arvestanud sellega, et inimene, kes tuleb treeningule, saab seda täiel rinnal nautida. Selleks on loodud väga kvaliteetne keskkond – aeg, mille veedad Golden Clubis, on kvaliteetaeg! Klubis pakutavatel teenustel on väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. Kui inimene tahab saada kvaliteetset fitnessteenust, siis Golden Clubis ta seda kindlasti ka saab.

Katrin Kivisikk (Golden Clubi püsiklient) 

Olen olnud klubi liige alates 2014. aastast. Klubi juures on mulle alati meeldinud personaalne lähenemine, hubasus ja kollektiiv nii treenerite kui ka klubikaaslaste näol. Läbi aastate on kollektiivist kujunenud sõpruskond, kellega lisaks ühistele treeningutele kohtutakse ka väljaspool spordisaali. Klubi seadmed on alati terved ja hooldatud ning ruumid puhtad, mis tekitab positiivse tunde – iga päev läheks kui äsja avatud spordiklubisse. Läbi aastate olen osalenud väga erinevates treeningutes rühmatrennidest kuni klubi personaaltreeneriga trennideni. Viimasel ajal hindan just viimast, personaalset juhendamist, minu kehale ja võimetele sobivat lähenemist. Rühmatreeningutest tooksin oma lemmikutena välja TRX, Synrgy ja Kõht/Selg/Tuhar.

Mirjam Lehismets (Golden Clubi treeningute juht) 

Oleme nii klienditeeninduses kui ka treeningute juhendamisel väga personaalsed. Kuna treeningus saab osaleda maksimaalselt 12 inimest, on treeneril aega igaüht jälgida ning sooritust parandada, et treening oleks tõesti efektiivne ning ei tekiks vigastamise ohtu. Meil on erinevad võimalused funktsionaaltreeningute läbiviimiseks (Synrgy360XL seade, Escape Fitness funktsionaaltreeningu raamid ning inventar) ning erinevat tüüpi rühmatreeningute saalid. Golden Clubi personaalse nõustamise eesmärgiks on pakkuda turvalist ja kvaliteetset personaaltreeningut. Meie personaaltreenerid on oma ala spetsialistid ja aitavad eesmärkide saavutamisel läbi keha testimise, tervisliku treeningu ja toitumise. Treenerid hoolivad oma klientidest ning on loonud võimalikult mugavad tingimused, et klient tunneks end hästi. Igaüht, kes meie juurde jõuab, kuulatakse ja koheldakse austuse ning sõbralikkusega. Iga inimene on meie jaoks unikaalne, seega leiame, et parim viis koostööks on lasta kliendil valida meie personaaltreenerite seast sobivaim.

 

  • Golden Clubi sügiskampaani pakett – Lifestyle pakett kuutasuga 70 €
  • Klubi on võimalik külastada kõikidel nädalapäevadel lahtiolekuaja jooksul, osaleda rühmatreeningutes ja treenida jõusaalis 
  • Üks kohtumine personaaltreeneriga (kasutamiseks kahe kuu jooksul peale liitumist) 
  • Üks kuu puhkust 
  • Võimalus kasutada viis ühe korra külastuskaarti aasta peale 
  • Tasuta mängutoa teenus treeningute ajal

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar september- oktoober 2018.