Reklaam sulgub sekundi pärast

KADRIORUS LÄKS KADUMA CHIHUAHUA! LEIDJAT ootab kopsakas vaevatasu!

Möödunud nädala neljapäeval, 23. augustil läks Kadriorus kaduma kolmevärviline emane puhtatõuline chihuahua. Värvuselt on koerake must, kurgualune valge, käpad valged ja üleminekukohad pruunid. Kuuldavasti on koeral valge osa määrdunud tänavatolmust nüüdseks juba halliks. Chihuahua on linnamürast väga hirmul ja tagaajamisest kohe kindlasti paanikas.

Peale kadumise päeva peitis koer end mõned päevad Järve metsas, kuid pühapäevast läks liikvele Pärnu maantee kandis, kus teda nähti Sparta spordiklubi hoovis ning Lincona juures.

27.08 ületas ta sõiduteed Magdaleena haigla juures suunaga Äripäeva maja poole. 

28.08 jooksis koer poole kahe ajal välja Sparta parkimiplatsilt Pärnu maanteele tohutu kiirusega viaduktini, kus teda üritati kinni haarata, kuid koerake põgenes Veerenni poole, kus teda hiljem märgati Tehnika tänava ja Filtri tee ringristmikul ning pärast Filtri tühermaal, kus jäljed lõppesid. Hiljem viie-kuue ajal märgati teda jällegi ületamas Pärnu mnt viadukti Magdaleena haigla poolt suunaga Ühisgümnaasiumi poole.

29.08 kohta puuduvad vihjed ja arvatavasti oli koer kuskil peidus, puhkamas eelneva päeva jooksmistest.

Koer võib tõenäoliselt liigelda piirkonnas Sparta parklad-Magdaleena viadukt-trammidepoo-Õnnepalee tagune, arvestades viimaste päevade trajektoori, aga võib ilmuda ka märksa kaugemal!

Leidjale vaevatasu 500 eurot! 

Omanike palve kõigile, kes koera näevad - palun võimalusel järgnege talle piisava distantsiga, et ta end ohustatuna ei tunneks ning võtke kohe ühendust omanikuga telefoninumbril 5552 1634. 

Koera otsimiseks on tehtud Facebooki ka oma grupp, kus jagatakse koheselt vihjeid ning samuti trajektoori, kus otsijad parasjagu asuvad. 

Loodame, et koeraga on kõik hästi ning ta leitakse peatselt üles!

[gallery ids="2053041,2053043,2053045,2053047"]