Reklaam sulgub sekundi pärast

KAHE LAPSE EMA PALJASTAB: “Oleme mehega iga päev vahekorras!”

Kuigi võiks arvata, et sellel hetkel, kui lapsed paari ellu tulevad, jääb omavahelist intiimsust vähemaks ning teinekord tundub, et vahekordade arvu võib lausa ühe käe sõrmedel üle lugeda, siis leidub ka erandeid. Buduaarile kirjutas anonüümseks jääda sooviv kahe lapse ema, kes avaldas, et nad seksivad mehega siiani iga päev.

"Käisin hiljuti lähedase sõbranna korraldatud naisteõhtul. Teate ju küll neid õhtuid, kus emad üle tüki aja end lõpuks välja tuulutama pääsevad, veini joovad ning klatšides kaotatud aega tagasi teevad. Just selline nägi välja ka meie õhtu. 

Saime kokku ühes tuntud pubis, tellisime kamba peale süüa ja juua. Mida rohkem naistel vägijooki hinge all oli, seda lahtisemaks läksid ka keelepaelad ning üsna pea lahkasime erinevaid seksuaalelu teemasid. Üsna pea tunnistas üks sõbrannadest, et ta pole juba kaks kuud oma mehega seksinud ja ega väga ei taha ka - lapsed võtavad kogu energia ära, siis veel vaja tööl käia ja kodutöid teha, jaksu lihtsalt pole. 

Temaga ühinesid ka teine ja kolmas sõbranna, kes samamoodi tunnistasid, et nad ei mäletagi enam, mida see seks endast kujutab. Tundus, et nad justkui soovisid üksteist üle trumbata ning see, kes mehele kõige vähem kätte andis, oli kõige popim naine. Kurb oli seda pealt kuulata. Me kõik vajame oma ellu lähedust ja intiimsust, seda ka lapsevanemana. 

Näiteks meie oleme mehega üle kümne aasta koos olnud, meil on kaks last, kuid sellest hoolimata leiame iga päev üksteise jaoks aega ning naudime ka voodirõõme. Seks on ju hea ja ülim viis, kuidas teineteise vastu armastust välja näidata. Mis meist saaks, kui seks hääbuks? Kibestunud paar, kes vägisi laste pärast koos on? Jah, me oleme lapsevanemad, kuid me oleme ka paar, noored inimesed, kes vajavad seksi. Mina arvan, et kõige olulisemaks on siiski ema ja isa heaolu ning alles siis tulevad lapsed. 

Kallid naised, seksige oma mehega rohkem. Või ärge virisege hiljem, miks suhe nässu läks ja mees endale armukese leidis. Iga normaalne mees laseb sellise naise juurest jalga, kes kodus kätte ei anna!"

 

Buduaarile anonüümne ema