Reklaam sulgub sekundi pärast

KAHE LAPSE EMA SANDRA DAŠKOVA Buduaari suvemodellist: olin siis oma elus esikohal

Buduaar.ee on juba kümme aastat pakkunud võimalust säravatel tütarlastel muuta oma suvi veelgi põnevamaks ja näidata oma mitmekülgsust, osaledes konkursil Buduaar Summer Model. Aastal 2014 osales suvemodelli konkursil imekaunis Sandra Daškova, kes võitis hiljuti ka tiitli "Eesti parim pagar".

Sandrale meenub suvemodelli konkursiga seoses esmalt tantsuvoor, mille ta võitis. "Me harjutasime päris tükk aega, aga kui esinemiseks läks, siis osad sammud läksid mul üldse meelest! Siiski tegin oma liigutusi edasi näoga, nagu nii peakski olema. Ju siis paistsin sellega silma," naerab Sandra.

"Kõige tähtsam on üritust nautida! Mina sain sealt endale palju armsaid sõbrannasid. Kogu võistluspäev oli täis rõõmu, ilu ja toredaid sündmusi," meenutab Sandra.

Tänaseks on Sandra elus aga palju muutunud. Kui aastaid tagasi käis ta väga tihti erinevatel iludusvõistlustel ning tema elus oligi esikohal tema ise, siis nüüd on esikohal pere ja lapsed. "Minu heaolu, välimus, enese arendamine, eneseteostus – toona oli see minu jaoks kõige olulisem. Käisin üle kogu maailma paljudel iludusvõistlustel. Aga see kõik muutus kui sain lapsed ja pere. Nüüd sean esikohale oma armsad plikatirtsud, aga samas ei unusta ma ka iseennast," tõdeb Sandra.

Juba täna õhtul, 9. augustil toimub Pärnus restorani Umberto suveterrassil suur finaalüritus, kus kuulutatakse välja voorude tulemuste põhiselt peavõitja. Pane Facebooki finaalüritusele "goingSIIN, et hoida end toimuvaga jooksvalt kursis.