Reklaam sulgub sekundi pärast

KAHE NAISE SKANDAAL: ANU SAAGIM, sa tegid seda jälle!

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim sai üle pika aja taaskord hakkama väikese skandaaliga ning seda Soome telesaates "Perjantai", kus ta avalikult sõimas Maria Veitola nimelist naist inetuks ja seda kusjuures juba mitmendat korda. Maria näol on tegu Soome meedias figureeriva naisega, kes juhib kohalikku menusaadet "Yökylässä Maria Veitola".

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim sai üle pika aja taas kord hakkama väikese skandaaliga ning seda Soome telesaates "Perjantai", kus ta avalikult sõimas Maria Veitola nimelist naist inetuks ja seda kusjuures juba mitmendat korda. Maria näol on tegu Soome meedias figureeriva naisega, kes juhib kohalikku menusaadet "Yökylässä Maria Veitola".

Nimelt kutsuti Anu telesaatesse "Perjantai", kus ta koos teiste külalistega vestles erinevate staaride teemal ja kui jutuks tuli Maria, ei suutnud Anu ennast tagasi hoida, sõimates naist koledaks ja veel vabandades, et ta nii otsekohene on.

Anu on Soomes varemgi skandaale tekitanud ning kummalisel kombel on just Maria Veitola tema hambusse varemgi jäänud. Eelmisel korral toimus see siis, kui Anu veel Ristomatti Ratiaga abielus oli ning toona pidi vaene saatejuht Anu ja Ristomatti koju minema ja seal ka ööbima. Kodus toimuv võeti aga linti ning see kõik jõudis loomulikult ka teleekraanidele. Toona teatas Anu, et Veitola on lausa nii kole, et söögiisu kaob ära ja lisaks soovitas ta naisel ilulõikusele minna.

Loomulikult oli Anu saatesse kutsutud kindlal eesmärgil - et ta tooks ekraanidele rekordarvu vaatajaid ning see ka juhtus. Saade purustas vaatajarekordeid.

Iltasanomat.fi