Reklaam sulgub sekundi pärast

KAHJULIK ENERGIA: 2 ASJA, MIDA EI TOHIKS oma kodus kunagi hoida

Selleks, et sinu kodus valitseks positiivne energia ning negatiivsust ei tekiks, tuleks teha teadlikke valikuid - on esemeid, mis tõepoolest võivad ruumidesse tuua halba energiat. Feng Shui ekspertide sõnul tasuks oma kodust välja viia kaks asja, sest need ei hooma endas midagi positiivset.


Selleks, et sinu kodus valitseks positiivne energia ning negatiivsust ei tekiks, tuleks teha teadlikke valikuid - on esemeid, mis tõepoolest võivad ruumidesse halba energiat tuua. Feng shui ekspertide sõnul tasuks oma kodust välja viia kaks asja, sest need ei too endaga kaasa midagi positiivset.

Kuid mis on need kaks asja, mida oma kodus hoida ei tohiks?

1. Kaktused

Feng shui eksperdid on ühesel arvamusel, et kaktused toovad koju halba õnne ja negatiivset õhku. Ära osta koju mitte ühtegi kaktuselist taime, vaid eelista näiteks sõnajalga, mis mõjub kodule vaid positiivselt.

2. Katkised nõud

Katkised lauanõud toovad erinevate iidsete jutustuste kohaselt koju haigusi ja probleeme ning võivad perekonda mõra sisse lüüa. Mitte mingil juhul ei tohiks süüa katkiselt ega ka kokku liimitud taldrikult. Lauanõud sümboliseerivad perekonda ja rikkust ning katkised lauanõud kannavad endas katkise perekonna ja vaesuse tunnusjooni.

Allikas: elle.com