Reklaam sulgub sekundi pärast

KAISA TÕEHETK: olen mõtetes olnud vahekorras kõikide sõprade ja sõbrannadega

Buduaari kuumas rubriigis "Tõehetk" võtab sõna bikiinifitnessist Kaisa Abner, kes kohe kindlasti suu peale kukkunud ei ole ning julgeb avameelselt rääkida ka teemadel, mis paljude teiste naiste jaoks on täielik tabu. Armusuhted, armukadedus, seks ja raha ning seksuaalfantaasiad - loe allpool, mida Kaisa räägib.

Eesnimi: Kaisa

Vanus: 28

Tõehetke küsimused:

1. Kas oled olnud kohutaval kohtingul? Ei. Lihtsal põhjusel - ma olen nii vähe oma elus kohtingutel käinud. Olen üldse? Palun viige mind keegi.

2. Kas sul on olnud armusuhe samaaegselt kahe mehega? Jah. Ühe, kahe, kolme, isegi neljaga. Kes teeb, see jõuab, aga nimedega peab maru ettevaatlik olema, kipuvad sassi minema.

3. Kas oled teadlikult võimendanud oma halbu külgi, sest arvad, et meestele meeldivad pahad tüdrukud? Ei. Ma olen loomulikult nii paha juba, et ma võimendan pigem enda häid külgi.

4. Kas oled oma kallimale valetanud millegi tähtsa kohta? Jah. Ebatähtsaid asju tundub eriti mõttetu kokku luuletada ju?

5. Kas oled kunagi rääkinud väljamõeldud lugusid oma minevikust, et näida teistele huvitavam? Jah. Ma arvan, et me oleme seda kõik kunagi teinud. Ühtegi konkreetset näidet pähe ei tule, aga kindlalt olen süüdi.

6. Kas sulle on kunagi seksi eest raha pakutud? Jah. Solvavalt väikseid summasid, arvestades seda, kui hea ma voodis olen.

7. Kas pead alati antud lubadust? Jah. Alati. Aamen! Minu silmis ei ole need inimesed midagi väärt, kelle sõna pole midagi väärt.

8. Kui sa leiaksid rahakoti suure summa rahaga, kas tagastaksid selle? Ei. Kindlasti mitte. Kellele ma valetan siin? Sa ise tagastaksid? Ära aja!

9. Kas sul on olnud seksuaalfantaasiaid seoses mõne oma sõbraga? Jah. Ma olen niivõrd seksuaalne inimene, et ma olen oma mõtetes olnud vahekorras kõikide sõprade ja nende naiste ja armukestega.

10. Oled sa kunagi mõne oma kallima sõbranna peale armukade olnud? Jah. Aga mitte kunagi asjata.