Reklaam sulgub sekundi pärast

Kaja Tuisk teab, kuidas vananemise vastu võidelda

Kaja Tuisk  - naine, kelle erialaks on aeroobika: freestyle, kick box, hüdroobika.  Tema õpilased jumaldavad teda, kuna ta pidi olema suuteline panema ka kõige kohmakama trenni armastama.
Status Club’i peatreeneri võrratut keha ja nooruslikkust vaadates tuleb enamus naistel kadedus silmi, aga loomulikult ka motivatsioon enda elustiili aktiivsemaks muuta, et sama terve, treenitud ja seksikas välja näha.

Kadi Jüriado

[email protected]

Kaja Tuisk  - naine, kelle erialaks on aeroobika: freestyle, kick box, hüdroobika.  Tema õpilased jumaldavad teda, kuna ta pidi olema suuteline panema  ka kõige kohmakama trenni armastama.
Status Club’i peatreeneri võrratut keha ja nooruslikkust vaadates tuleb enamus naistel kadedus silmi, aga loomulikult ka motivatsioon enda elustiili aktiivsemaks muuta, et sama terve, treenitud ja seksikas välja näha.
Mis meeste silmis toimus, seda võis eriti selgelt märgata hiljuti toimunud moešhow'l Ilumessi raames, kus Kaja Tuisk Madame V pesus lavale astus. „Wau“, oli reaktsioon, mis kostus meeste suust kui  Kaja, endast pea 15 aastat nooremate modellide kõrval, lavale ilmus. 


Kaja on hea huumorisoonega ning  oma suhtumise ja olekuga sind tõsiselt nurka seisma ta küll ei jäta. Paneb kõik enda ümber särama.
Kasvatanud üles kaks täiskasvanud poega. Glamuuripidude vaieldamatu kuninganna.

Igihaljas ja seksikas. Need on kindlasti Kajalikud omadussõnad. No ei saa üle ega ümber Sinu kehast. Palun ütle ausalt, kui suurt tööd see tegelikult nõuab, et selline keha saada ja seda ka säilitada?
 
Sügav kummardus siinkohal vanematele-head geenid pluss meeldiv tantsuline liikumine. Juba lapsepõlvest peale olen tantsinud: balletti, võistlustantsu, siis astusin Tallinna Pedagoogikaülikooli tantsujuhtimist õppima ja nüüdseks olen aeroobikatreener, ok peatreener.
Polegi täpselt teada, et kui palju sõltub geenidest ja kui palju tööst. Selleks et teada saada, peaks vist kõrval teist elu elama hakkama, kus mitte üldse trenni ei tee. Arvan aga, et nii geenid kui aktiivne liikumine mängivad mõlemad väga suurt rolli.
 
Kas on midagi, mille üle Sa rahul ei ole oma keha juures? Või ok, ütleme, et kui nt Vanajumal annaks Sulle midagi muuta, siis mida Sa muudaksid?
 
Olen oma defektid efektideks muutnud.
 
Kas Sa kardad vananemist? Millega (peale trenni) vananemise vastu võitled?
 
Vananemise vastu aitab suhtlemine, erinevad ümberlülitumised päeva jooksul, ka lävimine noorematega, nt poegade ja nende eakaaslastega.
Üritan hästi välja puhata, uni on kindlasti parema väljanägemise alus.
Kui sa pead silmas visuaalset pilti, ihu jne, siis kreemitan end üsna hoolikalt ja kuna keha on mu töövahend, siis nädalas korra käin massa