Reklaam sulgub sekundi pärast

KAOTAD 7 KG 7 PÄEVAGA: see kuum treening põletab meeletult kõhurasva

Uusi treeningstiile tuleb pidevalt peale ning enamasti on need jaotatud kolme erinevasse alamkategooriasse: lihastrenn, rasvapõletustrenn või jooga stiilis treeningud. Tõhusaimad rasvapõletustreeningud võtavad kogu keha niivõrd läbi, et kehakaal langeb paratamatult ning sel põhjusel seda treenigut ka armastatakse.

Uusi treeningstiile tuleb pidevalt peale ning enamasti on need jaotatud kolme erinevasse alamkategooriasse: lihastrenn, rasvapõletustrenn või joogastiilis treeningud. Tõhusaimad rasvapõletustreeningud võtavad kogu keha niivõrd läbi, et kehakaal langeb paratamatult ning sel põhjusel seda treenigut ka armastatakse.

Räppar Iggy Azalea kaotas seitsme päevaga täpselt seitse kilogrammi ja seda ilma dieedita. Piisas vaid ühest treeningust ning kilod kadusid koos kõhurasvaga, ent kes arvab, et tegu on lihtsa treeninguga, siis nii see pole.

Nimelt õppis Izzy ära sellise treeningstiili nagu seda on twerking ehk tagumiku väristamine muusika saatel. Juba üksnes selleks, et twerking korralikult selgeks saada, kulub tundide kaupa harjutamist ja loomulikult tähendab see ka meeletut kalorite kulu.

Twerking paneb tööle nii istmiku-, tuhara- kui ka kerelihased ning kõhulihaste piirkond saab üsnagi tugeva koormuse.

Nipp, kuidas Iggy seitsme päevaga seitse kilogrammi alla võttis, seisnes puhtalt selles, et ta tegi iga päev vähemalt tund aega twerking'ut.

Allpool on lisatud YouTube'i video ühest parimast twerking'u näitest!