Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas geimees on pärismees?

Tänapäeval on kõik pahupidi läinud ja veel kümme aastat tagasi ei oleks keegi arvata osanud, et mõned paarid elavad õnnelikult koos, vaatamata sellele, et mehel on teine mees või pereõnn seisneb kolme täiskasvanud inimese kooselamises ja voodijagamises. Neid ebatraditsioonilisi lugusid on sedavõrd palju, et need on muutunud tavaliseks meie elu osaks.

Tänapäeval on kõik pahupidi läinud. Veel kümme aastat tagasi ei oleks keegi arvata osanud, et mõned paarid elavad õnnelikult koos, vaatamata sellele, et mehel on teine mees või et pereõnn seisneb kolme täiskasvanud inimese kooselamises ja voodijagamises. Neid ebatraditsioonilisi lugusid on sedavõrd palju, et need on muutunud tavaliseks meie elu osaks.

Paljudel naistel on oma parim sõber, kelle peale mees armukade pole- see on nn geisõber, kes on mõnes mõttes mehe eest, kuid samas ka sõbranna eest. See on mees, kellega käiakse kinos ja teatris ning tantsitakse ööklubipõrandal, samal ajal kui oma mees rahulolevalt muigab- geimees pole ju konkurent. Või äkki siiski on?
Pole ka harvad juhud, kus me mõnda geimehesse ära armume, sest nendega on palju parem suhelda. Kui seks kõrvale jätta, siis võiks lausa arvata, et mõni geimees ongi just see mister Õige. Kuuldatavasti on ette tulnud ka seda, et geimees "jookseb meestega oma sarved maha"  ja temast saab hea heteromees, abikaasa ning laste isa. Aga kas siiski tasub armuda geisse ja jääda lootma, et ta muutub?

 

Mida arvad sina- kas geimees võiks olla pärismees? Jaga oma arvamust kommentaariumis ja osale gallupis.