Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas Jenniferi ja Beni abieluga on kõik korras?

Kuna üha rohkem lekib infot Jennifer Garneri ja Ben Afflecki abieluebakõlade kohta, tekib küsimus, kas see abielu on ikka püsiv?

Kuna üha rohkem lekib infot Jennifer Garneri ja Ben Afflecki abieluebakõlade kohta, tekib küsimus, kas see abielu on ikka püsiv?

Vähemasti pulma-aastapäeval üritas mõistliku suhtumisega silmapaistev paar kinnitada, et neil on kõik hästi, vahendab People. Üheksanda pulma-aastapäeva puhul käisid 41aastane Affleck ja 42aastane Garner õhtusöögil Michigani restoranis ja näis, et nende vahel on kõik korras.

"Näis, et nad on suurepärane paar. Nad pöörasid teineteisele väga palju tähelepanu ja jõid kahepeale pudeli veini," pajatab üks restoranikülastaja.
Lisaks veinile tellis paar steigi, salati ja austreid. "Batmani" näitleja Affleck tõestas, et on kartulite ja liha mees, võttes steigi kõrvale hunniku koorekastme ja parmesaniga friikartuleid ning kiites pärast teenindajatele, et need on parimad, mida ta kunagi söönud on.

Pooleteise tunni pikkuselt õhtusöögilt lahkusid kolme lapse vanemad rahulolevalt ja lihtsalt, näis, et aastapäeva tähistamine on ette võetud neile omase tagasihoidlikkusega. Ka riietusega polnud paar üle pingutanud: Jennifer kandis lihtsat musta kleiti, Ben triiksärki ja teksasid.

Nii et tundub, et abieluga on vähemasti praegu kõik korras.

 

Buduaar.ee