Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS OLED TEISTEST TARGEM? Kui sul on need 4 omadust, siis ilmselt oledki

Kas sa oled vahel tundnud, et sa oled teistest tunduvalt intelligentsem? Portaal Inc.com toob välja neli omadust, mis määravad väidetavalt ära selle, kas sa oled teistest targem või mitte. Mõned neist punktidest on ehk iseenesestmõistetavad, kuid kõik kindlasti mitte  tegemist on uuringute tulemusena välja selgitatud asjaoludega.

Niisiis, neli omadust, mis näitavad, et suure tõenäosusega oled sa teistest tõepoolest taibukam:

1. Olid rinnalaps

Brasiilias 6000 inimese seas läbi viidud uuringu tulemusena selgus, et need lapsed, keda toideti vähemalt esimesed kuus elukuud rinnaga, olid elus edukamad. Nad jõudsid elus kaugemale, olid intelligentsemad ning oskasid teha otsuseid, mis neid elus edasi viisid.

2. Oled pere vanim laps

Uuringud kinnitavad, et esimene laps saab vanematelt rohkem tähelepanu ning teda õpetatakse rohkem. Kui perre sünnib aga noorem õde või vend, siis võtab esiklaps tema õpetamise enda peale ning sellest lähtuvalt õpib ta kiiremini iseseisvust, kohusetunnet ning vastutust. See omakorda arendab mõtteviisi.

3. Oled uudishimulik

Uudishimulikud inimesed on ääretult teadmishimulised ning arendavad iseennast pidevalt kogu elu. Nende silmaring on laiem ja nad on intelligentsemad.

4. Räägid iseendaga

Kui sa räägid üksi olles iseendaga, siis ei tähenda see sugugi, et sa hull oled. Otse vastupidi  uuringud kinnitavad, et see on märk kõrgemast intelligentsist. 

Allikas: Womens Health paberväljaanne