Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS SEKS võib tupe välja venitada?

Naise vagiina kohta levib mitmeid müüte ning seda eriti just noorte naiste seas. Üheks levinuimaks müüdiks on tupe välja venimine ning siit ka küsimus: kas seks võib tõepoolest naise tupe välja venitada? Küsimusele andis vastuse günekoloog Michelle Metz ajakirjas Women’s Heath.

Naise vagiina kohta levib mitmeid müüte ning seda eriti just noorte naiste seas. Üheks levinumaks müüdiks on tupe väljavenimine ning siit ka küsimus: kas seks võib tõepoolest naise tupe välja venitada? Küsimusele andis vastuse günekoloog Michelle Metz ajakirjas Women's Heath.

Et asjas selgust luua, võrdleb Michelle naise tuppe kummipaelaga ning ütleb, et seksides venib see küll välja, kuid seejärel võtab see oma endise kuju ja vormi tagasi.

Ainus kord, mil tupes toimuvad jäädavad muutused, on pärast esimest seksi. Kudede riba, mida kutsutakse neitsinahaks, puruneb ning pärast seda tupeava suureneb.

Tupesein venib seksi ajal vastavalt sellele, kui suur on mehe varustus ning pärast seda võtab oma endise suuruse tagasi, seega seks ei venita naise tuppe välja.