Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS SINA TEAD, mis asi on topsisalat?

Kindlasti on paljud inimesed märganud juba poodides huvitavaid topsisalateid. Need on mugavates ja trendikates topsides ning maitsevad hästi. Just sellises ideaalses koguses ja pakendis, mida on mugav igale poole kaasa võtta ning igal hetkel süüa. Lisaks on iga salati peal ka värsked spinatilehed, mis teevad toote kevadiselt värviliseks ja annavad meile kasulikke aineid - teadupärast on spinat hinnatud oma mineraalsoolade ja vitamiinide rohkuse pärast. 

Mis need salatid siis täpsemalt endast kujutavad ja kus selliseid erilisi topsisalateid valmistatakse?

Tegu on Mamma Let's Go uute topsisalatitega. Nende eripäraks on, et salatid on kohe söömiseks valmis. Seda tõestab tõsiasi, et igal salatil on lusikas kohe kaasas. See on peidetud kaanel oleva sildi alla. Tõmbad kergelt sildi pealt ära ja juba saadki lusika kätte. Väga lihtne ja kaval lahendus. 

Lisaks lahedale disainile ning mugavale pakendile maitsevad kõik salatid lausa suurepäraselt. Hea maitse tuleneb sellest, et kõik Mamma tooted valmistatakse 2009. aastal ehitatud uues ja kaasaegses Saarioinen Eesti OÜ suurköögis. Mis teeb selle köögi eriliseks, on asukoht. See asub keset kauneid ja puhtast õhust pakatavaid Raplamaa metsasid, täpsemalt Alu külas. Kõik tooted on valmistatud kvaliteetsest toorainest ning on südamega tehtud. Tänu sellele maitsevad kõik Mamma tooted täpselt nagu kodus. 

Topsisalatites on seda maalähedust ja armastust toidu vastu iga ampsuga tunda. Lisaks leiab igaüks salatitest kindlasti oma lemmiku, sest Mamma topsisalateid on kokku koguni nelja erineva maitsega. 

Kerge ja maitsev kanalihasalat

See salat on valmistatud kvaliteetsest broilerifileest. Lisaks lihale on salatis veel roheline hernes, marineeritud kurk ja porgandi- ning kartulikuubikud. Kõik see on kokku segatud hästi maitsestatud majoneesi-hapukoorekastmega. Just nagu kodus. Ideaalne eine lõunasöögiks või näiteks õhtul grillitud liha kõrvale.

Punane lihasalat, mis viib keele alla

Mis paneb ühe salati punastama? Eks ikka peet. Iga õige eestlane teab, et peet on tervisele hea. Peet sisaldab mineraalaineid ning annab salatile uhke punase värvuse. Lisaks ilusale välimusele maitseb peet hästi. Punases lihasalatis on peedile seltsiks veel grill-liha, mis lisab salatile mõnusat mekki ja teeb sellest toitva kõhutäie.

Mahlane pasta-singisalat

Tegu on salatiga, mis on saanud paljude lemmikuks. Vahet pole, kas oled laps või täiskasvanu - pastasalat meeldib kõigile. See koosneb minispagettidest, kõrgkvaliteetsest singist, värskest kurgist, väikesest keedumunast ning porgandikuubikutest. Täiuslik kooslus, mis omakorda on kokku segatud majoneesi-hapukoorekastmega. Tegu on äärmiselt mahlase ja maitsva salatiga.

Eksootiline kinoa-mozzarella-salat vinegrettkastmega

Uuenduslik, kasulik ja toitev – need on sõnad, mis iseloomustavad Mamma kinoa-mozzarella-salatit. Kinoa on kergesti seeditav ning tekitab tükiks ajaks täiskõhutunde. Lisaks sisaldab kinoa valku ja olulisi aminohappeid. Üks põnevamaid avastusi Mamma topsisalatite sarjast.

Kui kellelgi tekkis suur isu nende salatite järele, siis kõik topsisalatid on saadaval Prismas, Konsumis, Maksimarketis, Comarketis, Meie Toidupoodides, Grossi Toidupoodides ja mujal hästi varustatud toidupoodides. Mõni nendest poodidest ikka tee peale jääb, astu sisse, haara salat kaasa ja hakka kasvõi kohe sööma, sest lusikas on ju kohe topsis olemas. Vaat kus tops!

[gallery ids="2046059,2046068,2046077,2046086,2046096"]