Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS SINA TEAD, mis on bravuuritar Anu Saagimi päris nimi?

Seltskonnategelane, erinevate väljaannete peatoimetaja rollis olnud ning endine Õhtulehe veebi loovjuht Anu Saagim teatas mõnda aega tagasi, et loobub oma tööst ajakirjanduses ning suundub hoopis poliitikasse. Nimelt liitus naine erakonnaga ning kandideerib ka Riigikokku. 

Anu Saagim on nimi, mida ei pea nii Eestis kui ka üle lahe kaks korda ütlema, sest nii suured kui väikesed teavad, kellega on tegemist. Anu on tuntust kogunud nii telesaadetes osalemisega, erinevate väljaannete ridades kui ka oma otsekoheste ja bravuurikate väljaütlemistega, mis mõnegi nõrganärvilisema teinekord rivist välja lööb. 

Tänavu otsustas aga Anu, et loobub oma tööst ajakirjanduses ning kandideerib hoopis Riigikokku. Sellega seonduvalt tegi kaunitar postituse ka enda Instagrami kontole, kuhu kirjutas: "Naised peavad kõike tegema kaks korda paremini kui mehed, et neid pooltki sama heaks peetaks. Õnneks pole see raske."

Pildi alt tuleb aga ilmsiks ka Saagimi pärisnimi, mida avalikkuses nii tihti ei kuule ja mida paljud ilmselt ei teagi. Nimelt on Anu täisnimi Anu Nataly Saagim-Ratia.