Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas sul need toitumisnõuanded on meeles?

Teed muudkui trenni, aga kaal ikka ei alane? Äkki oled mõned klassikalised toitumistõed unustanud? Vaatame üle!

Teed muudkui trenni, aga kaal ikka ei alane? Äkki oled mõned klassikalised toitumistõed unustanud? Vaatame üle!

Pane rõhku köögiviljadele
Köögiviljad on madala kalorisisaldusega tervislikud toiduained. Seega võid neid süüa päris tugeva portsu ilma, et peaksid põdema liigse rasvasisalduse pärast. Samuti ei teki ülesöömistunnet. Püüa vältida kastmete lisamist, sest need tõstavad toidukorra kalorisisaldust.

Pea puuviljadega piiri
Puuviljadest saab küll palju kiudaineid ja looduslikku suhkrut, mis ei ole nii tervisevaenulik, kuid siinkohal on suur oht üle süüa. Puuviljad on magusaisule küll tervislikum lahendus kui pool sefiiritorti, aga kõike peab võtma mõistusega - ära liialda!

Ole proteiinibatoonidega ettevaatlik
Kuigi turustajad väidavad muidugi, et proteiinibatoonid on tervislik alternatiiv korralikule einele, sisaldab enamik neist palju rasvu, süsivesikuid ja kunstlikke lisaaineid. 

Lisa proteiini
Kui tunned, et oled pidevalt näljane, vaata oma menüü üle - võib-olla peaksid sinna lisama proteiinirikkaid toiduaineid. Einestades püüa süüa proteiinirikkad toiduained kõigepealt ja siis lisand. 

Joo rohkem vett
Vesi niisutab keha ja aitab  nahal noorem välja näha. Jälgi, et trennipäevadel jooksid vett tavapärasest rohkem. Joo enne sööki, see aitab ennetada ülesöömist. 

Püüa need toitumisnõuanded oma igapäeva lülitada ja näed, et kaalualandamisprotsess muutub märksa lihtsamaks. 

 

Allikas: Huffingtonpost

 

Buduaar.ee