Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas tunned Laura Ashley brändi? Mängi ja võida 100 € kinkekaart!

Hinnatud kodusisustuse, naisterõivaste ja aksessuaaride bränd Laura Ashley tähistab 9.-24. oktoobril Eestis oma teist sünnipäeva. Sel puhul kehtib Laura Ashley esinduskaupluses kõikidele toodetele kuni -50%. Aga see pole sugugi ainus üllatus, mis Laura Ashley'l sulle on. Lisaks sellele on sul võimalik võita 100-eurone kinkekaart Laura Ashley'lt. 

Hinnatud kodusisustuse, naisterõivaste ja aksessuaaride bränd Laura Ashley tähistab 9.-24. oktoobrini Eestis oma teist sünnipäeva. Sel puhul kehtib Laura Ashley esinduskaupluses kõikidele toodetele kuni 50% hinnasoodustus. Aga see pole sugugi ainus üllatus, mis Laura Ashley'l sulle varuks on. Lisaks sellele on sul võimalik võita 100eurone kinkekaart. 

Mida selleks tegema peab? Vasta õigesti meie viiele küsimusele ning osaled loosimises. Mäng kestab kuni 24. oktoobrini ning võitja kuulutame välja 26. oktoobril.

Õigeid vastuseid aitab leida Laura Ashley veebileht ning see põnev artikkel Laura Ashley brändist.

 

Täname kõiki mängus osalejaid ja soovime palju õnne Kristel Neierile, kes on võitnud selle mängu. Kinkekaardi saab kätte Laura Ashley esinduskauplusest Kentmanni 4.