Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS UUS 5G INTERNET võib tappa kõhubeebi?

Uus 5G internet ei ühenda mitte pelgalt inimesi, vaid ka asju ehk kõike, mida on võimalik võrku ühendada: autod, seadmed, masinad. Ühtlasi tähendab 5G internet väga kõrgel tasemel kiirgust kõikjal meie ümber ning see kiirgus võib teadlaste sõnul seada ohtu inimeste elud. Kõige suuremasse ohtu seab 5G internet väikelapsed ja kõhubeebid, ütleb Ameerika Ühendriikide erudeeritud doktor Ronald Powell.

Kiirgusfoon, mis 5G internetiga kaasneb, on niivõrd intensiivne, et seda ei saa võrrelda varasemate 4G või 3G omadega. Lapsed, kelle kehakaal on võrreldes täiskasvanutega väike ning kõhubeebid on kiirgusele väga tundlikud ning kardetakse, et kiirgus võib kaasa tuua nurisünnituste järsu tõusu ning lapsed hakkavad jääma üha haigemaks.

Unetus, nurisünnitus, migreenihood, valu silmades ja rindkeres, iiveldus, väsimus, oksendamine, uimasus ning valud üle kogu keha - need on sümptomid, mis võivad 5G internetiga inimestele osaks saada.

Teadlased, arstid ning eksperdid üle kogu maailma kardavad, et 5G võib meie planeedile saatuslikuks saada. Inimesed, loomad, putukad, taimed - kõik elusorganismid seatakse ohtu. Suurim oht lasub aga kõhubeebidele ning väikelastele. 

Allikas: healthnutnews