Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas võib väita, et šokolaad on kasulik meie nahale?

Kuigi šokolaadi tarbimine võib suurepäraselt parandada meie tuju ja vähendada stressi, siis siiski paljud meist armastavad seda sellepärast, et see on lihtsalt väga maitsev.

 

Kuigi šokolaadi tarbimine võib suurepäraselt parandada meie tuju ja vähendada stressi, armastavad meist paljud seda siiski sellepärast, et see on lihtsalt väga maitsev.

Muidugi kaasneb maiustamisega ka hulgaliselt kaloreid, kuid kui sul on tasakaalustatud toitumine, siis natuke magusat ei riku sinu kaalu.

Kas sa teadsid, et šokolaad on ka kasulik sinu ilule?
Mis teeb selle nii võimsaks? Kakao!

Kakao - selle peamine koostisosa - sisaldab rikkalikult antioksüdante, mis aitavad keha vananemise eest kaitsta, ning flavonoide, mis aitavad reguleerida vererõhku ja vereringet, kiirendades liigsete toksiinide väljaviimist organismist. Kuna kakao sisaldab rohkesti kofeiini, mis kiirendab rasvade põletamise protsessi, leidub seda mõnedes tselluliidivastastes toodetes.

Ka kakaovõi on nahale väga kasulik - see niisutab ja pehmendab lõhenenud nahka. Sellepärast kasutataksegi ilusalongides sageli šokolaadi. See on kehapalsamite, dušigeelide või vannivahtude koostisosa. Mõned ilusalongid pakuvad ka lõõgastavat ja nahka toitvat kehamassaaži sooja šokolaadiga. Miks siis mitte seda ühel heal päeval proovida?

Buduaar.ee