Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS ZAYN MALIK JA GIGI HADID on kihlatud?!

Sellest ajast peale, kui Zayn ja Gigi eelmisel aastal oma suhet avalikkuse eest kinnitasid, on nad kindlasti olnud üks meie lemmikuid paare. Olgem ausad - tegemist on kahe väga ilusa ja andeka inimesega, kes koos eriti võimsa combo moodustavad. Nagu maailmakuulsate paaride puhul ikka, ei suuda fännid ära oodata, millal tehakse järgmiseid samme, sest elame neile kaasa justkui oma sõpradele.

Sellest ajast peale, kui Zayn ja Gigi eelmisel aastal oma suhet avalikkuse ees kinnitasid, on nad kindlasti olnud üks meie lemmikumaid paare. Olgem ausad - tegemist on kahe väga ilusa ja andeka inimesega, kes koos eriti võimsa combo moodustavad. Nagu maailmakuulsate paaride puhul ikka, ei suuda fännid ära oodata, millal tehakse järgmisi samme, sest elame neile kaasa justkui oma sõpradele.

Hiljuti on aga fännide silmad eriliselt kihama löönud, sest märgatud on veidi kahtlast käitumist. Nimelt märkas üks ajakirjanik teisipäeva õhtul Zayni paremal käel tätoveeritud sõna love ning Gigi vasaku käe neljandal ehk sõrmusesõrmel kaunist kuldset sõrmust, mis optimistide sõnul võib vabalt viidata kihlusele.

Ometi pole kumbki noor teemat kommenteerinud ja on võimalus, et tätoveering on lihtsalt tätoveering ja sõrmus lihtsalt sõrmus... Kuid kes teab?! Ehk on varsti oodata üht eriti kaunist pulmapidu? Ootame igatahes huviga!

Allikas: Bustle.com