Reklaam sulgub sekundi pärast

Kasta end kestvasse niisutusse!

Garnier on aastaga võitnud naiste südamed oma uuenduslike, tõhusate ning kättesaadavate toodetega. Sel hooajal on aga tähelepanu siidiselt pehmel nahal, mis talveriiete alt välja saab. Kes ei sooviks endale kehahooldust, mille niisutavad omadused on nii tõhusad, et selle toime kestab kuni 7 päeva?

Tõeline innovatsioon on  kohal – uus kehahooldussari Garnier Body Intensive 7 Days tagab 7päevase niisutuse ning taastab naha kaitsekihi niiskustasakaalu. Pehmendavad, niisutavad toimeained ja nahapinda kaitsvad õlid, lipiidid ning tseramiidid on vaid üks osa uute kehapiimade koostistest. Garnier´ laborid on avastanud ja välja valinud uue probiootilise toimeaine L-Bifidus (Bifidus Lysate), mis on dermotoloogias tunnustatud kosmeetiliste omaduste poolest. L-Bifidus taastab ja tasakaalustab naha loomulikku niiskustagavara ning tugevdab naha kaitsekihi funktsioone. Niisutav toime on nii intensiivne, et seda on tunda kuni 7 päeva pärast nahale kandmist.

Nahale kasulik toime on ka hoolikalt valitud looduslikel koostisainetel. Toodetes hellitavad sind võiseemnikuõli, mesi ja aaloe.

Intensive 7 Days taastav ihupiim võiseemnikuõliga toidab eriti kuiva nahka intensiivselt. Rikkalik kreemjas koostis toidab nahka sügavuti ning jätab pealekandmisel kerge ja meeldiva tunde tänu täpselt annustatud toitvatele ja pehmendavatele koostisosadele. 
Võiseemnik on aafrika naiste poolt austatud suursugune puu, mille viljade valkjat tuuma kasutatakse õli tootmiseks. Uskumuste järgi toob puu naisele igavese nooruse!

Intensive 7 Days rahustav ihupiim meega on kreemjas, pehme ja rikkaliku koostisega ning sobib hästi kuivale ja tundlikule nahale. Inimene on kasutanud mett raviomaduste tõttu iidsetest aegadest alates. Intenstive 7 Days toodetes kasutatakse akaatsiapuu mett, mis aitab siduda niiskust ning säilitada naha pehmust.

Intensive 7 Days niisutav ihupiim aaloega on toitva ning hästiimenduva koostisega ning pakub heaolu ja niisutust normaalsele nahale.
Harilik aaloe on troopikataim, mille värsked lehed sisaldavad nahka pehmendavate ja ärritusi leevendavate omadustega mahla.
 
Nahk kaitseb sind, kaitse ka sina nahka! Kuiv ja niiskuse kaotanud nahk on habras: kestendus näitab häiret naha pealmises kihis, mis kaitseb nahka keskkonnamõjude eest. Naha niisutamine on vajalik selleks, et säilitada naha kaitsvad ja funktsionaalsed omadused.

Garnier Intensive 7 Dayskaasaegne kehahooldus, mis vastab naiste ootustele! Tunneta, kuidas nahk on niisutatud ja iga tootega saavutad eriomase kogemuse!

Valikus on kolm rikkaliku koostisega kehapiima. Vaata galeriid!

 

[gallery ids="1942450,1942457,1942462"]