Reklaam sulgub sekundi pärast

KASULIKUD NIPID, KUIDAS kirbukal müümisega rohkem raha teenida

Kohe-kohe on käes sügis ning aeg on oma suveriided kappi tagasi panna. Ühtlasi soovivad paljud naised suvel kogunenud grillimiskilodest vabaneda ja hakkavad trennis käima ning tervislikumalt toituma. See aga tähendab, et paljud teevad suurpuhastuse ka oma garderoobis ning parim viis seisma jäänud riietest vabaneda on need kirbuturule müüki viia. Kui näed vaeva ja kulutad aega, siis võib kirbuturul müümisega teenida üsnagi kopsaka summa. Alessandra Moetäika omanik Aveli Allikas pani kirja 5 nippi, kuidas kirbukal rohkem raha teenida. 

1. Ära suru oma boksi liiga täis

See on kõige tähtsam soovitus, sest liiga täis surutud boks ei ole aktraktiivne. Ostjatel on väga halb seal asju vaadata ning pahatihti jalutavad nad sellest lihtsalt mööda. Rendiperioodi jooksul saab alati asju juurde tuua ning mõistlik on seda võimalust ka ära kasutada. Samuti soovitan müüjatel aegajalt oma boksi koristamas käia. Korras boks on silmale hea vaadata ja kutsub ostma. 

2. Soodsad hinnad

Kui toode on uus (kasutamata/pakendis) ning sellel on hinnasilt alles, siis kindlasti tasub selle eest ka kõrgemat hinda küsida. Kui ese on aga kasutatud, siis võiks sellele ka soodsama hinna määrata. Mõtle kasvõi sellele, et mis hinnaga sa ise antud toote soetaksid. Mida mõistlikum hind, seda kiiremini asjast vabaned. 

3. Pane kirja defektid

Kui tootel esineb defekte või pisivigu, siis palun pane need kirja. Sedasi pole ka ostjal hilisemaid pretensioone. 

4. Reklaami oma boksi

Soovitan oma toodetele/boksile sotsiaalmeedias reklaami teha. Olen märganud, et mida rohkem inimene ise oma boksi reklaamib, seda rohkem on tal ka ostjaid ning seda kiiremini ta asjadest vabaneb. Taaskasutus pole ammu enam häbiasi. 

5. Müü puhtaid ja korralikke tooteid

Too müüki ainult puhtad tooted. Sa ju ei ostaks ka ise kirbuturult eset, millel on juures suitsulõhn või mis on katki. Kui toode on puhas ja terve, on suurem tõenäosus sellest vabaneda. Esmamulje on väga tähtis.