Reklaam sulgub sekundi pärast

KAT VON D KAVATSEB sünnitada ilma arstideta ning jätta oma lapse vaktsineerimata

36-aastane tätoveeringukunstnik ja meikar Kat Von D ootab hetkel oma esimest last. Kat avalikustas eelmisel kuul, et tema ja tema elukaaslase Rafael Reyesi esimene järeltulija on poeg, vahendab Ilta Sanomat. 

Kat Von D on tuntud oma teistsuguse elustiili poolest. Ta on varasemalt sotsiaalmeedias rääkinud oma mõtetest raseduse, laste kasvatamise ja lapsevanemaks olemise kohta. Lisaks on ta avaldanud arvamust ka feminismi, loomade õiguste ja taimetoidu kohta. Enamiku arvamusest erinevad ütlemised on tekitanud meedias kõvasti kära ning paljud on Kati tema valikute poolest kõvasti kritiseerinud. 

Nüüd on naine taas kord inimestes oma ausa väljaütlemisega viha tekitanud. Nimelt teatas ta, et kavatseb oma tulevasest lapsest kasvatada taimetoitlase ning ta vaktsineerimata jätta. Samuti kavatseb ta sünnitada ilma rohtudeta kodus, abiks vaid ämmaemand. Ta ei leia, et arstide juuresolek oleks vajalik ning soovib asju omamoodi teha. 

"Mu oma isa kritiseeris mind, kui ütlesin talle, et kavatseme sünnitusel vaid ämmaemandat kasutada ning arsti sünnitusele mitte kutsuda," sõnas Kat.

"Kui sa ei tea, mis tunne on, kui terve maailm sind kritiseerib, siis kirjuta sotsiaalmeedias, et oled taimetoitlane, kavatsed sünnitada ilma arsti ja rohtudeta ning planeerid oma lapse vaktsineerimata jätta," lisas ta.