Reklaam sulgub sekundi pärast

Kate Winslet keeldub filmides kortsude eemaldamisest

Kahe lapse ema, näitleja ning Lancome uus nägu Kate Winslet leiab, et meedia soov kõik naised ühtemoodi veatuks teha on vale.

Kahe lapse ema, näitleja ning Lancome uus nägu Kate Winslet leiab, et meedia soov kõik naised ühtemoodi veatuks teha on vale.

33aastane Winslet, keda lapsena palju narriti ning kes end ise kauniks ei pea, palus filmivõtete ajal end vähem perfektseks teha. 

Kate palus jumestajatel ja valgustusekspertidel end näidata pigem loomulikus valguses. "Mul on kortukesed siin," ütles Kate Harper Bazaar ajakirjas ning näitas enda otsaesist, "Neid on väga hästi näha."

"Ma põhimõtteliselt ütlen, vaadates filmi tutvustavaid postreid, kuulge, te olete muutnud mu otsaesist, kas saate selle tagasi muuta? Ma pigem olen naine, kelle kohta öeldakse, et ta näeb vanem välja, kui naine, kelle kohta öeldakse, et ta näeb välja nagu kivikuju."

Hiljuti poseeris näitleja poolalasti ajakirjale Vanity Fair. Ajakiri tunnistas, et Winsleti keha retušeeriti küll, aga minimaalselt. Ka Kate´i esindaja väidab, et meigiga naise keha ei korrigeeritud, vaid hiljem muudeti pilditöötlusega tema keha tooni.

"Ma mõistsin paari aasta eest, et keegi ei räägi eriti retušeerimisest. See oleks nagu mingi saladus. No mina avaldan selle saladuse. Ma tõesti soovin, et naised teaksid, et staarid ei näe tegelikult perfektsed välja," on Kate avameelne.

"Usun, et põhjus, miks ilubränd Lancome mind enda näoks soovis, oli see, et olen selline naine, kellega paljud samastuda saavad.
Filmides võin ma ju näha välja glamuurne, kuid ma olen meigi- ja juuksuritoolis veetnud kaks tundi. Lisaks on perfektse valgustuse kallal töötatud kolm tundi," paljastas Winslet.

Filmi "The Reader" alastistseeni vaadates tõdeb Kate ka ise, et näeb kuradima hea välja. Kuid lisab: "Kõik oleneb valgustusest ja lisaks tehti mulle ka natuke kehameiki."

"Usun, et selline perfektsuse teesklemine ei kesta selles äris kaua. Noored neiud näevad staare, kaasa arvatud ka mind ennast, iga ajakirja  kaanel veatu nahaga ja nad mõtlevad, et kuidas ta saab endale sellise naha," rääkis näitlejanna.

"Ma võin öelda, et mul on meigi all  küllaga sinikaid, uskuge mind!" avaldab näitleja meediaäri kõige suurema pettuse.

Mida eelistad sina, hea lugeja,  näha staare meedias pigem loomulikena või perfektselt ilusatena?

Mari Ojasaar

Buduaar.ee