Reklaam sulgub sekundi pärast

KATRIN LUST ON hädas pealetükkivate fännidega

Teleajakirjanik Katrin Lust on kindlasti üks Eesti tuntumaid nägusid. Paraku käib aga kuulsusega kaasas nii head kui ka halba. Paistab, et "kuulsuse ahelad" hakkavad ka Lustile vastumeelseks muutuma. Nimelt palub naine fännidel tema salaja pildistamine ära lõpetada. 

"Kallid inimesed, palun ärge pildistage mind kaugelt ja salaja. Te arvate, et ma ei näe, aga tegelikult ma näen. See nädalavahetus olen seda mitmel korral Tartus tundnud ja võin öelda, et see on väga ebamugav tunne.

Istun kodu poe juures äärekivil või söön burgerit. Ma olen sõbralik inimene, astuge ligi, teeme koos selfi, aga ärge palun tehke salaja fotosid. Ei taha kõlada kui staar hetkel vaid kui lihtne inimene, kes tahab end tunda lihtsalt ja vabalt. Aitäh juba ette," kirjutas Katrin sotsiaalmeediasse. 

Kuigi Katrini postitusele on kerkinud hulgaliselt toetussõnu, leidub ka neid, kes ajakirjaniku kurvastusest aru ei saa.

"Ei ole küll isikliku kogemust, siiski lp. Katrin, loogiline kui siseneda oma tööde, tegemistega meediavaldkonda, kaasnevad sellega omad plussid ja miinused... mis ei tapa teeb tugevaks," leiab üks. 

"Lihtsalt selline mõte tuli et ise ajad küll ju inimesi kaameraga lausa taga, kuigi nad paluvad filmimine lõpetada jne.. Et siis... Miks sinu enda puhul teised reeglid peaks kehtima," kirjutab teine.