Reklaam sulgub sekundi pärast

KATRIN LUSTILE TUNGITI jõhkralt kallale! Video

Juba kuus aastat on ühes Põhja-Tallinna ühiselamus kassivabrikut peetud. Need tõukassi pähe müüdud kiisupojad on aga haiged ning surevad vaid mõni nädal hiljem. Kui "Kuuuurija" läks kassivabrikut paljastama, tungiti võttemeeskonnale jõhkralt kallale.

Üks staažikamaid odavate tõukasside pakkujaid paneb kassipoegade müügikuulutusi üles iga paari nädala tagant. Juba kuus aastat müüb ennast Oksanaks, Nataliks ja Kseniaks nimetav naisterahvas peamiselt Briti lühikarvalisi kassipoegi. 

Katrin Lust koos "Kuuuurija" võttemeeskonna ja Harjumaa veterinaarkeskuse juhataja Vladimir Vahesaarega võtsid kätte ning läksid Oksana Zuiko juurde kasse üle vaatama. Oksana kutsus appi oma abikaasa Aleksander Zuiko, kes on mitmeid aastaid mõrva eest vangis istunud. Kuna külaskäik võttis üsna kiiresti ähvardava tooni ning Katrin kartis enda ja oma võttemeeskonna pärast, kutsus ta kohale politsei. Aleksander muutus aga hoolimata korravalvurite kohalolekust järjest agressiivsemaks. 

Külaskäik päädis sellega, et Zuikod tungisid kallale "Kuuuurija" kaameramehele ning Katrin Lustile. Oksana kraapis oma pikkade küüntega kaameramehe kaela, samal ajal kui tema abikaasa üritas operaatorit näkku lüüa. Lust on kindel, et kui politsei poleks sekkunud, oleks neid vaeseomaks pekstud.