Reklaam sulgub sekundi pärast

KEDA JÄLGIB HANNA MARTINSON hommikukohvi kõrvale Instagramis?

Millistel maailmakuulsatel Instagrami kontodel hoiab igapäevaselt silma peal särav näitlejanna Hanna Martinson? Kohe saame teada!

 

Hanna alustab tihti hommikuid koos tassi kohvi ja Instagramiga. „Kõige tihedamalt leiab mind discovery feed’ist – janunen pidevalt uue inspiratsiooni järele. Siiski on mõned lemmikud, keda jälgin juba pikka aega ja kellest ei tüdine ilmselt veel niipea.”

@keinmagazine

Kui sind huvitavad kunst, disain, muusika ja mood, siis see online-ajakiri pakub seda kõike. Iga postituse taga on omaette irooniline taustsüsteem ja pildil sümboolne tähendus. Ikka ja jälle tulevad nad lagedale mõne hea idee ja üllatava postitusega.

@johandeckmann

See Taani kunstnik ja psühhoterapeut loob seerias Art Therapy 70ndate stiilis võltse eneseabiraamatuid. Iga raamatu kaanel on enesesatiiriline, humoorikas ja sarkastiline pealkiri, mille on ta loonud oma tähelepanekute põhjal inimkäitumise kohta. Näiteks „How to make dysfunctional love last forever” või „Pictures on poor people. Deluxe edition”.

@hollyweeed

Seksikas, kirglik ja veidi napakas. Selle kasutaja alt leiab palju (suhteliselt) viisakalt eksponeeritud paljast keha. Parajalt julge ja mõnusalt siivutu – just nii, nagu mulle meeldib!

@thetmrw

Seda kasutajat peab üks loominguline ja väga tasemel ilumeelega paarike. Oma jälgijatega jagavad nad imelisi kodusid, huvitavaid nurgataguseid ja hotelle, mis panevad ahhetama. Vahel kaotan end nende piltide sisse täiesti ära ja lähen mõtetes justkui rännakule.

@aureta

Salapärane, naiselik, (hull)julge. Mulle meeldivad inimesed, kes julgevad eristuda ja „retsi panna”. Tema teistmoodi lähenemine moele, kunstile ja reisimisele on väga inspireeriv. Samuti on ta hea näide, kuidas less ei ole more.