Tänase tähtsa päeva puhul süüakse paljudes peredes pidusööki ning juuakse ehk ka pits kangemat. Kindlasti on kõikide laual au sees ka vürtsikilu, kuid miks mitte kasutada natukene fantaasiat ning pakkuda kilu hoopis muul viisil, kui siiani harjunud oleme - näiteks võiks sellest hoopis võilevatordi teha. Tubli perenaine Küllike Valkmann nii tegigi ning jagab keelt alla viivat retsepti lahkesti ka kõikide teiste soovijatega. Kogus on mõeldud umbes 30 sööjale. Vürtsikilu võileivatort Kihid Eesti Pagari must vormileib (4 pätsi) Vahekreem 600 g vürtsikilu 800 g Otto Piimameistri toorjuustu 200 g hapukoort (20%) 10 keedetud kanamuna 2 keskmist sibulat 100 g Felixi kerget majoneesi (3%) Kattekreem 20 keedetud kanamuna 2 pakki Saarema võid soolakristallidega 100 g Felixi kerget majoneesi 150 g hapukoort Kaunistuskreem 1200 g Otto Piimameistri toorjuustu 400 g hapukoort 1 spl suhkurt maitse järgi soola Sugarflair sinine ja must toiduvärv leiva immutamiseks piima (2,5%), katteks hakitud maitserohelist ja keedetud munakollaseid Tee nii: Leota leivaviilud piimas ja lao 4*5 suuruselt alusele. Kata esimene ja teine kiht vahekreemiga. Viimasele kihile määri peale kattekreemi ning kata see ühtlaselt hakitud maitserohelise ja purustatud keedetud munakollasega. Lõpuks joonista kaunistuskreemiga pildil olevad kaunistused ning tordiservad, luues sinna nn laudaia imitatsiooni.
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?