Reklaam sulgub sekundi pärast

KEHASTUUDIO OMANIK KRISLIN KUUSKEMAA vabandas ja avaldas Kuu-uurija skandaali tagamaad

Ilumaailmas on juba mõnda aega käinud sõda, mille peapõhjuseks on viimaste uudiste valguses ilusalongipidaja Sandra Napsep. Mõne kuu eest kaebas Sandra "Kuu-uurijale" oma endise hea sõbranna ja nüüdse konkurendi Krislin Kuuskemaa peale. Nüüd, mitu kuud hiljem postitas Krislin tema poolt juhitava Kehastuudio Facebooki kontole järgmise kirja, et pisut selgitada selle telesaate tagamaid.

 

Kallid Kehastuudio kliendid! Armsad sõbrad! Tublid Eesti naised!

Väga ebaõiglasest "Kuu-uurija" telesaatest on möödunud peagi 13 nädalat. Olen selgitusega viivitanud, kuna vaatamata pea kogu valedest koosnevale saatele, on see mind sügavalt puudutanud, solvanud ning samas ka ettevaatlikuks muutnud.

Tunnen, et olen teile selgituse võlgu. Kirjutan täna loo, nagu mina seda näen. Tollel hetkel oli reetmine niivõrd valusalt ebaõiglane, et sõnadest jäi puudu, et seda kokkuvõtlikult kirja panna. Usun, et pikaajaliselt mis tahes töökohas töötades võid pahatahtlikkuse alusel vigu ja veakesi otsides tähele panna mõningaid puudusi, mis parandamist vajaksid. Selle asemel, et nendest rääkida salongis ja neile tähelepanu osutada, otsustas üks salongi töötaja neid oma "huvides" ära kasutada, teha sääsest elevant, lisada omapoolselt "sobivad" ning samas kontrollimatud valed ja TV saatesse "Kuu-uurija" saata. Samas, nagu tänaseks selgunud, tegutsedes ise vaid valede, valede ja veel kord valede alusel, tuleb tõde alati päevavalgele. Meie endine juuksur Sandra Napsep viis meist uskumatu loo "Kuu-uurijasse", lootes oma laimu ja valedega kahjustada meie salongi seni edukat tegevust ja sellega võtta üle meie kliendid. Nimelt oli ta avanud samalaadse salongi meist 900 meetri kaugusele. Tänaseks on teada, et kogu see alatu lugu sai alguse juba mais 2017 ja oli ette plaanitud ja organiseeritud ning sinna kaasatud millalgi ka osa meie salongi töötajatest. Sündis saade, mis jättis väga ebameeldiva jälje nii Kehastuudiole kui ka minule, Krislin Kuuskemaale. Oleme teinud pea 8 aastat tööd suure entusiasmi ja hoolivusega oma klientide vastu ja oleme saanud alati ka head ja väga head tagasisidet teie käest.

Mõned nädalad tagasi võttis ühendust "Kuu-uurijaga" aga salapärane investor, kes novembrikuu saates ilmsiks tuli. Tema seletas ära kogu loo algusest peale. Järgnev lugu, mis ilmus 2 nädalat tagasi, 5. veebruaril, taas "Kuu-uurija" saates, seletab lahti ning paljastab Sandra Napsepa valed alates eelmise aasta maikuust.

Oleme teie Kehastuudio endiselt! Hoolime ja armastame! Samas vabandame ebameeldiva vahejuhtumi pärast ning püüame töötada edaspidi paremini ja pingutame selle poole, et veel ja veel ja veel paremini!

 

Originaalpostitust näed SIIN.