Reklaam sulgub sekundi pärast

KELLEGA RÄPPAR TOMMY CASH tegelikult suhtes on?

Räppar Tommy Cash on alati armastanud inimesi šokeerida ning ta tegi seda taas  märtsikuus aset leidnud abielu venelannast kaunitari Katja Kischukiga ei ole tegelikult mitte kunagi olnud abielu. Teisalt ei välista see muidugi võimalust, et nad siiski on suhtes. Või kas ikka on?

Juba siis, kui Tommy Cash oma Instagrami kontole pulmafotod riputas, kahtlesid fännid, et tegemist võib olla lavastusega, et saada reklaami oma uuele plaadile. Nüüd selgub, et kahtlused vastavad tõele ja pulmad olid üksnes lavastus.

Nimelt riputas Cashi tiimi liige Alex Troitsky hiljuti YouTube’i keskkonda üles vlogi Pariisist, kus pulmapildid tehti. Muuhulgas ütleb ta videos pärast pildistamist, et on alati tahtnud lavastatud pulmast osa saada.

Kuid Katjaga on Cash endiselt seotud  nad osalevad koos ka Venemaa turule suunatud suurejoonelises Adidase reklaamkampaanias. Teisalt käib Tommy ka Anna Himma pilte Instagramis endiselt laikimas ja tegelikult ei ole nad kumbki öelnud, et nad pole enam paar. Anna ei ole enam Tommy mänedžer, kuid see ei tähenda tegelikult midagi.