Reklaam sulgub sekundi pärast

KELLEL JA MIKS tasuks püsimeigi kasuks otsustada?

Kas oled mõelnud, kui palju aega sa hommikuti meikimisele kulutad? Aga nädalas, kuus või aastas kokku? Kui palju varem pead sellepärast hommikuti ärkama?

Kas oled mõelnud, kui palju aega sa hommikuti meikimisele kulutad? Aga nädalas, kuus või aastas kokku? Kui palju varem pead sellepärast hommikuti ärkama?

„Tänaseks peaks juba iga naine kursis olema, et on olemas püsimeik, olenemata sellest, kas ta ise on sellega kokku puutunud või mitte. Kuna me näeme tänavatel igasuguste huvitavate tulemustega kulme, silmi ja huuli, siis on paljudel selle teenuse ees hirm tekkinud,” räägib pikaaegse kogemusega püsimeigilooja Blanka Jaansalu ja annab ülevaate, kellel ja miks tasuks siiski püsimeigi kasuks otsustada.

„Tuulise, vihmase, lumise ilmaga õues viibides või hoopiski kirka päikese käes hakkavad silmad tihti vesistama, aga püsimeigitud silmad on ikka ilusad. Trenni tehes, saunas, spaas, meres, basseinis ujudes, kui nägu higistab või saab märjaks, lähevad tavameigitud kulmud ja silmad laiali või hoopiski kaovad, aga püsimeik püsib,” loetleb Blanka ja lisab, et permanentne meik tuleb appi ka neile, kes käivad tihti reisimas või komandeeringutes. „Kui istud tunde lennukis või mõnes muus transpordivahendis ja uni tuleb peale, siis püsimeigitud silmadega avad oma silmalaud ja jätkad enesekindlalt oma teekonda.” Samuti on sellest kasu rasuse naha omanikel, kellel on igasuguse tavameigi püsimine probleeme, ning prillikandjatel, kes ei näe hästi ennast värvida. „Sellisel juhul lase püsimeigimeistril ennast abistada ja probleem ongi lahendatud,” annab naine nõu. 

Säästab aega

„Kas sinu kulmu- ja ripsmekarvad on hõredad ja heledad ning sa käid neid iga kuu keemiliselt värvimas? Mitu minutit või tundi see protseduur sinu aega kulutab? Aga aastas kokku? Ning kui palju raha sa aasta või kahe peale kulutad?” küsib Blanka õigustatult. „Taas kord säästad aega ja raha, kui teed püsimeigi. Abi on sellest ka siis, kui nägu on kahvatu ja vanus hakkab endast märku andma. Oskuslike püsimeigivõtetega saab lisada nii põseruuži kui ka visuaalselt noorendada kulme, silmi ja huuli,” räägib Blanka.

Püsimeik peab olema esteetiliselt ilus ja nii tugev, et sa tunned ennast enesekindlana, aga kui on vaja pidulikumaks hetkeks ennast tõeliselt lille lüüa, siis on ka selleks võimalus. „Mõni avaldab arvamust, et ta tahaks ikka lauvärve või lainerit või huulevärvi vahel vahetada, siis palun väga, värvi lihtsalt üle, aga igapäevaselt oled sa ilus nende toonidega. Kui paljudel naistel on probleemiks see, kui lauvärv läheb silmakortsudesse või huuleläige huulekortsudesse, siis püsimeigiga seda probleemi ei teki,” rõhutab Blanka. Ka püsimeigi tehnikaid kulmudele on erinevaid, aga üldine tulemus peaks jääma loomulikkuse piiridesse, mitte jätma muljet kui „markeriga tõmmatud konksudest silmade kohal”. „Mina eelistan teha karvatehnikat ning karva- ja hajutustehnika segu, aga rasuse naha puhul kasutan pigem puudertehnikat, sest karvatehnika hajub laiali,” avaldab naine.

Mis on püsimeigi ohud?

„Eelkõige mittekvaliteetne töö,” on Blanka kindel vastus. Selle vältimiseks soovitab naine eelnevalt meistri töödega tutvuda ja mitte armuda ainult internetis avaldatud reklaampiltidesse, mis on tihtipeale tellitud või töödeldud. „Tavaliselt peaks meistri töödest olema leitav fotogalerii, kus on väga palju töid ning mis on tema nimega tähistatud. Samuti peaks olema leitav meistri koolitustaust, tema sertifikaadid ja diplomid, millal ja kui kaua on ta midagi õppinud ja tegutsenud. Uurige ka, millise aparatuuri ja pigmentidega töötatakse, sest made in China pole selles sfääris kvaliteetne. Veendu, et enne protseduuri tegemist joonistab meister ette sketši ja näitab seda sulle ning alustab tööd alles siis, kui sa oled selle joonistusega rahul,” juhendab naine.  

Soovid ise püsimeiki pakkuda?

„Neil, kes on läbinud püsimeigi baaskoolituse, on oskus teha nii kulme, silmi kui ka huuli, see tähendab, et ühe kliendi puhul on sul võimalik kolm korda rohkem teenust pakkuda kui ainult microblading’u oskusega (ainult kulmud). Edaspidi saad ennast soovi korral täiendada nii põseruuži tehes kui ka trihhopigmentoloogias (peanaha tattoo) või areoola (rinnanibu) või tumedate silmaümbruste katmises jne. Selles maailmas on palju arenguvõimalusi,” on naine veendunud. Blanka käe all õpid baaskoolitusel 12 päeva ja saad edukalt eksami lõpetanuna rahvusvahelise sertifikaadi.

Soovid endale püsimeiki?

Tule tegema või siis õppima Privileg Day Spasse

Ahtri 6a, Admirali majas, Tallinnas

www.blanka.ee

[email protected]

FB: Blanka iluteenused

Tel: 5625 7122