Reklaam sulgub sekundi pärast

KENDALL JENNER paljastas tõe oma eraelu kohta

Kim Kardashiani 22aastane poolõde Kendall Jenner on kahtlemata õdedest kõige glamuursem ning teisalt tuleb tal oma unistuste täide viimise nimel ka üsnagi palju vaeva näha, sest modellimaailm ei halasta kunagi. Viimasel ajal on Kendalli eraeluga seoses läinud liikvele jutud, mis noort naist haavasid ning ta otsustas ise suu puhtaks rääkida.

Kim Kardashiani 22aastane poolõde Kendall Jenner on kahtlemata õdedest kõige glamuursem ning teisalt tuleb tal oma unistuste täideviimise nimel ka üsnagi palju vaeva näha, sest modellimaailm ei halasta kunagi. Viimasel ajal on Kendalli eraeluga seoses läinud liikvele jutud, mis noort naist haavasid ning ta otsustas ise suu puhtaks rääkida.

Kendall on värske USA Vogue'i ajakirja kaanestaariks ning ajakirjas on avaldatud ka pikk eksklusiivintervjuu, kus Kendall tõdeb, et ta teab väga hästi kuulujuttudest selle kohta, justkui ta oleks hoopis lesbi. Kendall ütleb, et tal ei ole midagi varjata ning kummutab lesbilisusele vihjavad kõmujutud.

Nimelt tunnistab Kendall, et ta ei ole naistest huvitatud ning antud hetkel on ta suhtes kuulsa korvpalluri Blake Griffiniga.

Kuulujutud sellest, et Kendall on lesbi, said ilmselt alguse ajast, mil Kendall hakkas läbi käima supermodell Cara Delevingnega, kes ei tee saladust sellest, et ta on biseksuaalne.