Reklaam sulgub sekundi pärast

Kergema vaevaga tselluliidist vabaks!

NIVEA teadlased on nüüd avastanud kahe aktiivse koostisosa – lootoseekstrakti ja L-karnitiini – unikaalse kombinatsiooni. Looduslik lootoseekstrakt vähendab uute rasvarakkude moodustumist ja aitab kaasa ladestunud rasvarakkude lagunemisele väiksemateks osadeks*. Nahaomane L-karnitiin soodustab nende komponentide muundumist energiaks*.

Tselluliit on ebameeldiv nähtus, millega enamik naisi varem või hiljem kokku puutub. See pole haigus, vaid vee, rasva ja toksiinide kuhjumine nahakudedes, mis ladestub ülemistes nahakihtides. Tekkepõhjusteks sagedamini vähene füüsiline aktiivsus, vale toitumine, vedelikupuudus, stress, pahed(suitsetamine, alkohol).

Selle nn. „apelsininaha“ vastu võitlemiseks on palju erinevaid viise, nii kiiremaid ja tõhusamaid kui ka alternatiivseid.

Õige dieet, füüsilise aktiivsuse suurendamine ning tervislike eluviiside järgimine on olulisteks sammudeks kauni keha ja hea enesetunde saavutamisel.

Kosmeetikafirmad on aastaid näinud vaeva töötades välja järjest tõhusamaid tselluliidivastaseid tooteid.

Nüüd aga on Nivea teadlased avastanud kahe aktiivse koostisosa – lootoseekstrakti ja L-karnitiini – unikaalse kombinatsiooni: looduslik lootoseekstrakt vähendab uute rasvarakkude moodustumist ja aitab kaasa ladestunud rasvarakkude lagunemisele väiksemateks osadeks. Nahaomane L-karnitiin soodustab nende komponentide muundumist energiaks.

88% testis osalenud naistest kinnitasid juba kahe nädala pärast, et nende nahk näeb välja palju ilusam, muutub silmnähtavalt pringimaks ja siledamaks. Kolme nädala pärast oli tselluliit silmnähtavalt vähenenud ja seda ilma spetsiaalse massaažita.

NIVEA Good-bye Cellulite geelkreemi igapäevane kasutamine reite, tuharate ja kõhu piirkonnas vähendab märgatavalt tselluliiti isegi ilma ekstra massaažita.

Orienteeruv jaehind: 200 ml, 165.- krooni

Lisainfo: www.NIVEA.ee

Veelgi efektiivsema tulemuse saad siis, kui enne tselluliidikreemi kasutamist kasutad nahka koorivaid tooteid.

Nahahooldustoode NIVEA Creme Peeling kooriv dušigeel eemaldab õrnalt ning efektiivselt surnud naharakud tänu rikkalikus koostises sisalduvatele koorivatele mikroosakestele ja hooldavatele E-vitamiini pärlitele.

Tulemuseks pehme ja sile nahk, kui kannad väikse koguse dušigeeli nahale ning masseerid nahka ringjate liigutustega.

Orienteeruv jaehind: 200 ml, 65.- krooni

Lisainfo: www.NIVEA.ee

 

Tähelepanu!

Osale ka Nivea mängus, kus võid võita auhindu!

Vaata siia:

http://buduaar.ee/Article/article/11389

 

 

[gallery ids="1932396,1932402,1932413"]