Reklaam sulgub sekundi pärast

Kes kui palju Buduaari Turul teenis?

11.-12. märtsil Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud Buduaari Turul osales üle 200 müüja. Kõigil, kes Tallinna turule tulla ei saanud, on võimalus osaleda sellel laupäeval, 19. märtsil Tartu Buduaari Turul Eedeni kaubanduskeskuses. Buduaar uuris, kui edukas oli turg sel aastal osalejate jaoks! 

 

11.-12. märtsil Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud Buduaari Turul osales üle 200 müüja. Kõigil, kes Tallinna turule tulla ei saanud, on võimalus osaleda sellel laupäeval, 19. märtsil Tartu Buduaari Turul Eedeni kaubanduskeskuses. Buduaar uuris, kui edukas oli ostupidu sel aastal osalejate jaoks! 

Ajakirjanik Liilit Kirss müüs kõiki oma vähekasutatud riided vaid 5 euro eest ning teenis turu lõpuks umbes 150 eurot! "Tulin Buduaari Turule vaid müüma, mitte ostma. Muidu poleks ju väga mõtet sellel, sest tahan pigem asjadest lahti saada," arvab ta. 

Fallen Angelsi ürituste korraldaja Jana Pulk pani ostupeo lõpuks taskusse aga 400 eurot! Pole ka ime, sest kaunitar käis turu ajal kaks korda kodus, et asju juurde tuua. Kõik, mis jäi üle, andis Jana heldelt aga heategevuseks.

Moepromootor Mari Martin sai vaevalt turul asjad üles pandud, kui üks külastaja enamuse asjadest ära ostis. "Mul läks päris hästi enda asjade müügiga. Kohe asju lahti pakkides läksid enamuses asjad ära, sest üks preili näiteks ostis ligi 20 asja korraga. Kuna müüsin ka Eesti disainerite poolt loodud väga tasemel asju (näiteks Oksana Tandit, Triinu Pungits, ReUse Republic jne), siis mul on hea meel, kui need leidsid uued tõsised austajad," jutustab ta. Mari ise soetas turult endale aga eurosentidega kõrvarõngad mälestuseks.

Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson müüsid Buduaari Turul aga mitte riideid, vaid kaunistatud vahuveinipudeleid, millest enamus ära müüa õnnestus. "Ainult kuus pudelit jäi alles. Kolm sai endale Lea Liitmaa, kolm Angela Aak, ühe Victoria Kass jpt. Pudeleid teen ikka edasi ja tellida on neid kogu aeg saanud," räägib Mari-Leen.

19. märtsil toimub Buduaari Turg ka Tartus Eedeni kaubanduskeskuses. Sinna on kauplema oodata ka Buduaari kevadnumbri kaanestaari Rica Varulit. Registreerimiseks kirjuta [email protected]. Tallinnas toimub uus turg aga selle aasta septembris! Vaata suurt galeriid Tallinna turust SIIN!

Buduaar.ee

 

[gallery ids="1947083,1947091,1947098,1947104"]