Reklaam sulgub sekundi pärast

Kes müüvad laupäeval Tartu Buduaari Turul?

Sel laupäeval, 19. märtsil toimub Buduaari Turg ka Tartus, Eedeni kaubanduskeskuses. Seal on oodata Buduaari tiimi, Rica Varuli, Kristiina Raudsepa ehk Bellanova ja modell Marilin Kaareste ning paljude teiste põnevaid müügilette.

 

Sel laupäeval, 19. märtsil toimub Buduaari Turg Tartus Eedeni kaubanduskeskuses. Seal on oodata Buduaari tiimi, Rica Varuli, Kristiina Raudsepa ehk Bellanova ja modell Marilin Kaareste ning paljude teiste põnevaid müügilette.

Modell Marilin Kaareste, kes osales edukalt Tallinna turul, osaleb laupäeval ka Tartus. "Tallinnas läks väga hästi! Teenisin ligi 700 eurot ja need asjad, mis alles jäid, läksid seekord heategevuseks. Tartus panen ma müüki vähekantud kingad, saapad ja ka mõned suvised kleidid ning asjade hinnavahemik on 5-30 eurot." Endale soetas modell ühe toreda valge kasuka ning paar kaunist riideeset Fallen Angelsi kolmikult. Vaata pilte Marilini müüdavatest riietest allpool!

Modell Kristiina Raudsepp ehk Bellanova külastas Tallinna Turgu, kust ta soetas endale 3 särgikut ja ühe kleidi. Talle meeldis turul nii väga, et otsustas osaleda laupäevasel Tartu Buduaari Turul! "Müüki plaanin panna riideid, mis kappi on millegipärast seisma jäänud. Neid on tegelikult päris palju, müün ka laste asju, mis pojale väikseks on jäänud." Bellanova kaupade hinnad jäävad vahemikku 1-50 eurot.

Kappe tühjendab kaunitar kaks korda aastas - kevadel ja sügisel. Tule laupäeval Eedeni kaubanduskeskusesse vaatama, mida Bellanova müüb!

Tene Sommer

 

[gallery ids="1948106,1948116,1948124,1948133,1948142"]