Reklaam sulgub sekundi pärast

Kes on Anu Saagimi suur iidol?

Bravuuritar ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim tegeleb oma pärija otsimisega. Buduaar uuris, milline ta peaks olema ning lisaks sellele ka Anu iidoli kohta.

Anu Saagim otsib endale mantlipärijat, kes oleks sama skandaalne ja julge nagu bravuuritar ise. Lisaks sellele lubab ta, et kui "pärijas" on sisu ja piisavalt staarimaterjali, siis kindlasti näeb teda ka tihti elu24 veebilehel. Anu lisab: "Meie konnatiik vajab hädasti värsket verd!" Anu peab siiani eestlastest kõige skandaalsemateks näiteks Edgar Savisaart, Andrus Ansipit, Evelin Ilvest, Tiit Ojasood ja Andrus Värnikut. "Nende staaridega limpsiksin sel suvel meelsasti piimavannis šampanjat!Tegelikult oleksin soovinud sellesse nimekirja ohtralt ka õrnema soo esindajaid, kuid neid lihtsalt pole Eesti Vabariigis. Mõtlen naisi, kes mulle tõelist pinget pakuksid. Seega napsaksin kirsiks šampanjavahus mõne staarinna välismaalt ja selleks oleks kindlasti Madonna," räägib bravuuritar.

 

 

Bravuuritar ja Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim tegeleb oma pärija otsimisega. Buduaar uuris, milline too peaks olema ning lisaks sellele ka Anu iidoli kohta.

Anu Saagim otsib endale mantlipärijat, kes oleks sama skandaalne ja julge nagu bravuuritar ise. Lisaks sellele lubab ta, et kui "pärijas" on sisu ja piisavalt staarimaterjali, siis kindlasti näeb teda ka tihti elu24.ee veebilehel. Anu lisab: "Meie konnatiik vajab hädasti värsket verd!" Anu peab siiani eestlastest kõige skandaalsemateks näiteks Edgar Savisaart, Andrus Ansipit, Evelin Ilvest, Tiit Ojasood ja Andrus Värnikut. "Nende staaridega limpsiksin sel suvel meelsasti piimavannis šampanjat!Tegelikult oleksin soovinud sellesse nimekirja ohtralt ka õrnema soo esindajaid, kuid neid lihtsalt pole Eesti Vabariigis. Mõtlen naisi, kes mulle tõelist pinget pakuksid. Seega napsaksin kirsiks šampanjavahus mõne staarinna välismaalt ja selleks oleks kindlasti Madonna," räägib bravuuritar.

Madonna on ka Anu suureks iidoliks ja stiiliikooniks."Aga Eestis olen iseenda kangelanna!" kuulutab Saagim. Anu usub, et Eestis on olemas sellised isikud nagu staarid. Ka kõik eelnimetatud isikud kuuluvad Anu arvates just sinna kategooriasse. Lisaks nendele peab Anu staarideks ka Carmen Kassi, Toomas Hendrik Ilvest, Tanel Padarit, Inest, Karolin Kuusikut ja teisi. 

Anu usub ja on seda ka enne öelnud, et tema ei kahetse oma elus midagi, sest see on ajaraiskamine ja mõttetu tegevus. Suveks on Anul plaanis sigaduste korraldamine. Millised sigadused bravuuritaril plaanis on, jäävad hetkel saladuseks.

Buduaar.ee