Reklaam sulgub sekundi pärast

Kesksugu või mitte nii väga patriarhaalne ühiskond.

Mis toimub? Miljonid aastad läinud nagu midagi polekski. Ja olgugi, et mammutid on välja surnud, on teisigi asju jahtida, et ellu jääda. Näiteks jooksevad iga päev tuhanded naised meestejahile, kirjutab kasutaja Multiorgasm eluajakirjanike portaalis Blablabla.ee.

Mis toimub? Miljonid aastad läinud nagu midagi polekski. Ja olgugi, et mammutid on välja surnud, on teisigi asju jahtida, et ellu jääda. Näiteks jooksevad iga päev tuhanded naised meestejahile, kirjutab kasutaja Multiorgasm eluajakirjanike portaalis Blablabla.ee.

Kõik on hea ja lõbus, arvavad nad. Hetkeni, mil süda puruneb, sest mees jookseb selle saagi juurde, mida ta ise tõeliselt kätte saada tahab, jättes maha selle, mis eikusagilt ta jalge ette viskus.

Ausalt öeldes, on naine üks kuradima võrratu saak. Vähemalt meeste meelest nii see on ja peakski jääma. Mõni kergem, mõni raskem. Õige siiski raskem, keda võib üritada püüda kogu elu ...
Kõik naised aga ei tea, et nad on kuradima võrratud. Nad lähevad mehe ja ta sõpradega pubisse õlletama. Nad kutsuvad ise mehe välja, makstes ka arve ja sõidutades mehe koju. Nad võistlevad teiste naistega, üritades meest üle lüüa. Nad helistavad mehele ise, lepivad ise kokkusaamisi ja hiljem lihtsalt nutavad ja ei mõista, miks mees suhet ei taha - sai ju kõike tehtud, et liitu koos hoida ...Kui nii on, siis on kõik liiga lihtne. Ja see tähendabki meestekeskset ühiskonda. Kui meestele on kõik liiga lihtsaks tehtud ja nad käituvad, kuidas tahavad - taoliste naiste suhtes. Kahjuks on aga see stsenaarium paljude naiste elulookirjeldus ...

Aga naised, kes teavad, et on kuradima võrratud - kas Teie meelest on samuti maailmas meestekeskne ühiskond ja naised on õrnem sugu? Mina nii ei arva. Minu meelest on kogu maailm ainult naistekeskne. Mehed ei ole tugevam pool - miks nad muidu end koguaeg meile tõestama peavad? Me ei too neile lilli. Me ei helista neile ise. Me ei tule neile kohtingule rendiautoga järgi. Me ei maksa nende eest. Me ei sosista neile kõrva magusaid valesid, et neid voodisse meelitada. Me ei põe seksi ajal, et kas tal ikka tuleb, on tal ikka hea. Me ei tee neile abieluettepanekut. Teiste naistega võistlemine on tobe - nad on kaasõed, mitte rivaalid. Miks peakski tahtma meest, kes kedagi teist tahab? Me keskendume iseendale. Me oleme nii temaga kui ka temata võrratud ja kõige hullem kaotus on kaotada iseennast, mitte lolli poisikest. Meie lähme nende totruste asemel rahulikult vahuvanni, süütame küünlad, määrime näkku elustava maski ja naudime romantilist miljööd.


Ent et seda naudingut võimalikult pikemaks ajaks jätkuks, ei tohi me muutuda kesksooks - kellel on vaid pulss ja auk, mida mehed vahetevahel kasutavad ja ei pea selleks isegi pingutama. Las mehed arvavad, et maailm tiirleb nende ümber - olles samal ajal teel lillepoodi, et Sind, kallis suguõde, ühe suure lillekimbuga üllatada. Miks ta siis muidu Sinust rohkem teenib ? ;)

 

Multiorgasm