Reklaam sulgub sekundi pärast

Kevad-suvine kingamood 2010- Kingakaubamaja.ee

2010.a. kevad-suvisele hooajale keskenduvate jalatsitootjate sõnumi võib väga lühidalt kokku võtta sõnadega: platvormtald ja nubuk teevad ilma, klassikalised stilettod hoidku vähemalt mõneks ajaks madalamat profiili!

2010.a. kevad-suvisele hooajale keskenduvate jalatsitootjate sõnumi võib väga lühidalt kokku võtta sõnadega: platvormtald ja nubuk teevad ilma, klassikalised stilettod hoidku vähemalt mõneks ajaks madalamat profiili!

Nagu öeldud, on saabuva kevadsuvise kingamoe läbivad noodid platvormtald ning sametine nubuk. Seda nii kingade kui saabaste, nii “kiirmoele“ orienteeritud übertrendikate jalanõude kui ka vaoshoitumate kallite kaubamärkide puhul. Platvormtallal on lubatud kõik variatsioonid (peaasi, et see olemas on!) – alates üsna tagasihoidlike ja isegi pealisnaha varju peidetud mudelitega, lõpetades väga rohmakate ja kõrgete dominatrix’i taldadega.

Toonidest on eelistatud kõik pastelsed ja looduslähedased toonid (eelkõige puidutoonid alates sügavast tumepruunist
ja lõpetades elevandiluu variatsioonidega), aga peaaegu iga tootja kollektsioon täiendab seda natuurilähedast
valikut tugevate värvilaikudega. Soosituimad neist on sinise erinevad noodid, indigo, türkiis ja kärtsroheline.
Samuti armastatakse endiselt laimi- ja oliivirohelist ning erksat kollast ja lillat. Väga tugevalt on moepildis ka “maod“, nii ehtsad
kui ka imiteeritud. Püütonimustrit kasutatakse kõikvõimalikes toonides nii iseseisvana kui ka aktsendi lisamiseks – näiteks luuakse nubukkingale iseloomu püütonimustrilise platvormtalla ja kontsaga või ilmestatakse ülipopulaarseid suvesaapaid maomustriliste detailidega.

Kevadsuvine kingahooaeg tõotab tulla selline nagu enamik uusi moehooaegasid – ammuunustatud vana on parim uus, retrolik 1960.–1970. aastate platvormtald on sel hooajal esitletud tänapäevases ja trendikas võtmes. Erilisust lisavad värvigammad, materjalivalikud ja julged katsetused kõikvõimalike detailidega (kunstpärlid ja -kalliskivid, metall, kork, puit, kangad, suled...).
Kingakaubamaja on kevadsuvise kollektsiooni kokkupanemisel arvestanud kõigi eelkirjeldatud trendimärksõnadega, pidades seejuures ikka silmas
meie põhimotot – jalatsid peavad olema mugavad ja väga kvaliteetsed.
Kingakaubamaja kevadsuvisest kollektsioonist leiab sel aastal kõike alates varakevadesse sobivatest trendikatest poolsaabastest (näiteks RIPA), lõpetades suvel kontorisse sobivate üliilusate ja kõrgete poolplatvormkingadega (näiteks Flessigno Mi Amor) ning puhkuse veetmiseks hädavajalike madalate sandaalidega.

Vaata mõningaid Kingakaubamaja kevad-suvise kollekstiooni mudeleid siit galeriist.

NB! 12. märtsil Tallinnas ja 13. märtsil Tartus on Buduaari suurel ostuüritusel Buduaari Turg võimalik endale soetada erihindadega Kingakaubaja sügis-talvise kollektsiooni jalanõusid.

[gallery ids="1923438,1923444,1923450,1923456,1923462,1923466"]