Reklaam sulgub sekundi pärast

KEVAD TOOB PÄIKESE, lilled ja uued jalatsitrendid

Kevad on käes, linnud laulavad ning õhus on tunda ka esimesi suvenoote. Kevad toob endaga sooja päikese, värvilise looduse ja kindlasti ka uued jalatsitrendid. Uurisimegi NS Kinga turundusjuhi Jelena Vesiku käest, mida kanda algaval kevadsuvisel hooajal?

Jelena sõnul on märksõnadeks sellel hooajal värvid, sädelus, lillelised detailid ja kindlasti ka mugavus. 

Värvid, sädelus ja detailid

Kui mõelda kevade ja suve peale, siis kindlasti võiks julgemalt värve kanda. Jalatsimoes domineerivad naiselikud roosad toonid. Moes on nii fuksia kui ka õrnemad pastelsed toonid.

Kirgast fuksiat soovitame kanda pigem musta, valge või halli riietusega ning õrnemad pastelsed toonid sobivad rohkem värvilisema riietusega. Heledamate roosade jalanõudega võid endas välja tuua tütarlapselikkuse ning muretu oleku, tumedamate toonidega saad oma välimusele anda aga julge efekti.

Samuti on moes kõiksugune sädelus ja sära. Kingavalikus võib palju näha klassikalist musta koos hõbedase või kuldse sillerdusega. Moekas on kanda näiteks musta värvi peokingi, millel on kuldsete või hõbedaste detailidega kontsad. Kõige kihvtimad leiud on aga üleni sädelusega ülepuistatud kingad ja sandaalid. 

Lillemustrid ja mugavus

Kui kanda kingi, mis näevad julgemad välja, ei tohi ära unustada ka mugavust. Praegust kevadsuvist trendi näitavad väga hästi madalad lilleliste detailidega kingad ja vaba aja jalanõud, millega on mugav ringi käia ning mis ei väsita liigselt jalga. Moes on ka lai ning kindel konts, mis on väga praktiline, kuid samas tõeliselt stiilne. Iga fashionista kapist leiab kindlasti ka vähemalt ühed ägedad tossud. 

Kui kanda lillelisi jalanõusid, siis kindlasti peaksid need sobima ka üldise riietusega. Vali tagasihoidlikum outfit ning anna särtsu ägedate lillemustritega jalanõudel. 

Sellel kevadel ja varasuvel tuleb kindlasti olla julge ja mitte karta värve, lillemotiive ning sädelevaid ja põnevaid detaile.

Just SIIT võid leida omale uued ja ägedad jalanõud!

Vaata ka galeriid!

 

[gallery ids="2047085,2047087,2047089,2047091,2047093,2047095,2047097,2047099,2047101,2047102,2047104,2047106"]