Reklaam sulgub sekundi pärast

Kevadine Buduaari LIVE turg tulemas – algas müüjate registreerimine!

Kevad ei ole enam kaugel ja nüüd on õige aeg kappides väike suurpuhastus teha: algas registreerimine suurele ostupeole – kevadisele Buduaari LIVE turule. Seekord toimub turg 9. märtsil Tartus Eedeni keskuses ning 15.–16. märtsil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses. 

See aga tähendab, et tulemas on kõigi aegade suurim Buduaari turg – rohkem müüjaid, rohkem ruumi ja rohkem häid pakkumisi!

Glamuuri lisab särav staariturg ning värvi loob Eesti disainerite Moeturg, mis mõneks hetkeks online B-Turult näituste halli kolib ja kõigil avaneb võimalus oma silmaga üle kontrollida, mida head Eesti moeloojatel pakkuda on. Samuti on ootamas igasugused põnevad üllatused, kuid nendest lähemalt juba mõne aja pärast.

Eraisikust müüjad saavad täpsemat infot vaadata ja turule registreerida SIIN. Äriisikutele teeme eraldi pakkumised ning selleks kirjuta osalemissoovist aadressil [email protected].

Kui tahad kursis olla, mida põnevat leiab sel korral Buduaari turult ning kes on tulemas kauplema, siis jälgi infot Buduaar.ee ja Buduaar.ru veebilehtedelt ja liitu ka uue B-Turu Facebooki lehega.

 

Buduaari turu toimkond