Reklaam sulgub sekundi pärast

Kevadine riidekapi puhastus ukse ees? 5 nippi ideaalse garderoobi saavutamiseks

Tihtipeale oma garderoobi silmitsedes tekib naistel peas mitmeid vastuolulisi mõtteid: "Kes küll on ostnud sellise kuhja mõttetuid riideid?", "Mitte midagi ei ole selga panna!" ning "Oeh, kui palju asju on mul veel täiuslikust garderoobist puudu!". Sel kevadel enne kui alustad oma garderoobi kevadise suurpuhastusega pea meeles neid 5 printsiipi, mis aitavad saavutada täiuslikult praktilist garderoobi:

Tihtipeale oma garderoobi silmitsedes tekib naistel peas mitmeid vastuolulisi mõtteid: "Kes küll on ostnud sellise kuhja mõttetuid riideid?", "Mitte midagi ei ole selga panna!" ning "Oeh, kui palju asju on mul veel täiuslikust garderoobist puudu!". Sel kevadel, enne kui alustad oma garderoobi kevadise suurpuhastusega, pea meeles neid 5 printsiipi, mis aitavad saavutada täiuslikult praktilist garderoobi:

1. KVALITEET

Alati on targem investeerida ühte kvaliteetsesse tootesse, kui osta mitu toodet, mis kestavad vaid ühe hooaja. 

2. VARIEERUVUS

Ehita garderoobi põhi üles kvaliteetsete basic toodetega, mis on moes igal hooajal. Stiliseerides neid rõivaid üksikute esemetega hooaja trendidest, saad olla trendikas, ent ei pea selleks kulutama tervet varandust.

3. VORM JA FUNKTSIONAALSUS

Riided peavad küll olema ilusad ja Sulle meeldima, kuid ei tohi kunagi unustada praktilisust. Kui Sulle meeldivad 10 cm kontsaga kallid Jimmy Choo kingad, ent kannad enamik aega tegelikult tenniseid või biker stiilis saapaid, siis mõtle korralikult järele, kas kappi seismiseks on ikka vaja ilusaid asju koguda. Garderoobis olevad asjad peavad olema mugavad ning Sa pead end neis hästi tundma. Kõik muu eemalda oma garderoobist suurpuhastuse käigus. 

4. MITMEKÜLGSUS

Täida oma garderoob esemetega, mis on mitmekülgsed - see tähendab, et hoia alles rõivad, mis on sobilikud kanda erinevatel sündmustel, mis sobivad kokku Su ülejäänud garderoobiga ning mis sobivad kanda ka mitmel erineval hooajal.

5. PERSONAALSUS

Su rõivad peavad peegeldama Su hetkestiili. Kapis ei ole mõtet alles hoida asju minevikust, mis enam Su praeguse stiiliga kokku ei käi. Võid uskuda, et Sa ei tunne end enam neis mugavalt.

 

Buduaar.ee