Reklaam sulgub sekundi pärast

Kevadkoristus: geniaalne lahendus ülearusest kolast vabanemiseks!

Seda laheda kontserdi piletit sa küll ära visata ei saa, ja samuti seda ajakirja, mida juba paar kuud läbi üritad lugeda. Tuleb tuttav ette?

Seda laheda kontserdi piletit sa küll ära visata ei saa, ja samuti seda ajakirja, mida juba paar kuud läbi üritad lugeda. Tuleb tuttav ette?

Kui asi puudutab suurpuhastust, on meil asjadest mitteloobumiseks kaks põhjust: 

1) nendega on seotud mälestused, nagu näiteks selle kontserdipiletiga või

2) me oleme veendunud, et ühel päeval läheb meil neid asju vaja, nagu näiteks seda ajakirja. 

Nii on sisuliselt võimatu elamist kolavabamaks saada. Koristades ja asju sorteerides kipume me kogu aeg mõtlema, mida meil tegelikult siiski veel vaja võiks minna ja miks me teatud esemetest loobuda ei saa. Sellele on aga lihtne lahendus: muuda küsimust! Selle asemel, et küsida, mida meil veel kindlasti vaja läheb, küsi endalt, milline peaks su kodu välja nägema!

Sellest nägemusest lähtuvalt unusta järgmise suurpuhastuse juures küsimused, kui palju mingi ese tegelikult maksis, kas sa said selle päranduseks ja kas sul äkki ühel hetkel ei või tekkida olukorda, kus kasutut eset siiski vaja läheb. 

Pea meeles, millisena sa oma kodu näha tahad, ja püüa sellest lähtuvalt kujutleda, kas mittevajalik ese võiks selles mingil põhjusel kunagi üldse kasutust leida. Kui vastus on eitav, viska see minema. 

Ühe naise rämps on teile naise kuld! Pane oma asjad müüki ja teeni lisaraha B-Turul.


Allikas: Women´s Health

 

Buduaar.ee