Reklaam sulgub sekundi pärast

KHLOE KARDASHIAN PALJASTAS viimaks ometi tõe… ja palju enamat! Foto

Juba septembrikuust saadik on liikunud kuulujutud tõsielustaar Khloe Kardashiani rasedusest, kuid siiani pole naine kuulduseid kinnitanud ega ka ümber lükanud. Hiljuti sotsiaalmeediasse postitatud fotoga kinnitas Khloe aga seda, mida pea terve maailm juba niigi teadis - staar on lapseootel!

"Minu suurim unistus saab tõeks - me saame lapse! Olen oodanud ja kahelnud, kuid Jumalal oli terve see aeg meie jaoks plaan olemas. Ta teadis, mida ta teeb. Pidin teda vaid usaldama ja olema kannatlik. Mul on siiani raske uskuda, et meie armastus lõi elu. Tristan, aitäh, et mind armastad. Aitäh, et kohtled mind nagu kuningannat. Aitäh, et oled mind igal viisil ilusana kohelnud. Ja mis kõige tähtsam - aitäh, Tristan, et tegid minust ema!" kirjutas Khloe sotsiaalmeediasse postitatud foto alla.

"Tean, et oleme seda pikalt saladuses hoidnud, kuid soovisime seda nii kaua kui võimalik hoida vaid pere ja lähedaste teada. Et saaksime neid esimesi, hinnalisi momente privaatselt jagada. Aitäh teile mõistmise eest," lisas Khloe.

Mis aga veelgi põnevam - Khloe vasakus sõrmes sädeleb uhke sõrmus, mida võiks pidada kihlasõrmuseks.