Reklaam sulgub sekundi pärast

Kihlatu kavatseb Britney Spearsi jõuluajal maha jätta?

Britney Spears veedab seekordse jõululaupäeva kodulinnas Louisianas ning väidetavalt lõppeb ka tema suhe kihlatuga, vahendab Showbizspy.com.

 


Britney Spears veedab seekordse jõululaupäeva kodulinnas Louisianas ning väidetavalt lõppeb ka tema suhe kihlatuga, vahendab Showbizspy.com.

 

Briney sõidab jõule veetma oma kodulinna koos kihlatu Jason Trawick ning poegade Sean Prestoni (7. a) ja Jayden James'ga (6. a). "Britney saabub kodulinna, et veeta aega koos perega, eelkõige oma õe ja ema Lynnega," vahendab allikas.

Kõlab küll idülliliselt, kuid tegelikult sahistatkse kuluaarides, et Jason kavatseb õige pea kihluse Britney'ga katkestada. Mees olevat isegi Britney perekonnale oma plaanidest rääkinud, et nad teaksid lauljatarile pärast halbade uudiste edastamist toeks olla.

"Briney perekond soovitas Jasonil oma halva uudisega lagedale tulla pärast X- faktori lõppemist, kus Britney kohtuniku rollis on, sest arvatavasti mõjub uudis naisele nii rängalt, et tal oleks raske sel ajal tööle keskenuda," räägib allikas.

Lahkuminekust hoolimata soovib Jason jätkata Briney mänedžerina, mistõttu saab neil nüüdsest olla vaid ärisuhe.

Jason ja Britney kihlusid aasta tagasi detsembris, kuid nende lahkuminekust räägiti juba selle aasta keskpaigas. "Jason on sõpradele rääkinud, et nad ei oleks kunagi kihluma pidanudki. Ta tegi seda vaid Britney'le meeltmööda olemiseks, sest naine on nii ebakindel ja vajab stabiilset suhet,” rääkis allikas.

 

 

Buduaar.ee