Reklaam sulgub sekundi pärast

KIIRKANDIDEERIMINE: kuidas leida kiirelt tööd?

Eesti populaarseim tööpakkumiste portaal CV-Online on tulnud välja uuendusega, kus kandideerimine toimub sekundite jooksul.

Kiirkandideerimist kasutavad juba praegu paljud tööandjad, need kuulutused on nimekirjas tähistatud rohelise tekstiga "30 sekundiga kandideerimine"

Kiirkandideerimise võimalusega kuulutuste puhul on tavapärase "Soovin kandideerida" nupu asemel vorm, mille väljad tuleb täita:
 

Kindlasti on võtmetähtsusega ka lisainfo väli, kuhu saab kirjutada enda varasema sarnase töökogemuse kohta. Tööandja jaoks on oluline mõista, et sobite antud positsioonile. 
 

Vajutades nupule "Kandideerin", edastab süsteem teie kandideerimissoovi ja info tööandjale ning oletegi edukalt kandideerinud!

Kui tööandja vajab siiski rohkem infot

Olenevalt positsioonist võivad tööandjad vajada veel täiendavat infot või ka CV-d, kuid kiirkandideerimise puhul ei ole teil tööotsijana vaja anda üleliigset infot ning tööandjad saavad küsida seda, mida nad sobiva inimese väljavalimiseks vajavad. 

Kui teil on CV CV-Online’i süsteemis olemas, siis ei muutu kandideerimisel eriti midagi. Lihtsalt tasub enne sisse logida ja saate enda CV tööandjale teele panna, täiendav info inimese tausta kohta tuleb ainult kasuks. Sisselogituna ja omades CV-d, saate selle kiirkandideerimisel kaasa panna.

Edu kandideerimisel! Tööandjad saavad kiirkandideerimise kohta infot SIIT.