Reklaam sulgub sekundi pärast

Kiirusta! Viimased luksuslikud Buduaari ja evian® heategevuslikud oksjonid

Buduaari ja evian® koostöös on heategevuslikud oksjonid Eesti Vähiliidule toetusraha kogumiseks jätkumas. Oksjonite võitjad kannavad oma pakutud võidusumma Eesti Vähiliidu arvele, mida kasutatakse rinnavähi ennetus-  ja teavitustööks.

Buduaari ja evian® koostöös on heategevuslikud oksjonid Eesti Vähiliidule toetusraha kogumiseks jätkumas. Oksjonite võitjad kannavad oma pakutud võidusumma Eesti Vähiliidu arvele, mida kasutatakse rinnavähi ennetus-  ja teavitustööks.

Viie eurose alghinnaga on oksjonile saabunud palju luksuslikku ja kvaliteetset. Tasub oma pakkumisega kiirustada, sest viimased oksjonid saavad läbi sel reedel, 30. mail. Täname kõiki südamlikke koostööpartnereid.

Hea koostööpartner kauplustekett nimega Denim Dream on heategevuseks kinkinud stiilsed Tommy Hilfiger skinny teksased (väärtusega 119 €).
Denim Dream on tuntud mitmekülgse brändivaliku poolest terves Baltikumis, pakkudes klientidele nii maailmakuulsaid trendibrände kui ka klassikalisemaid moebrände, nagu Guess, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, Desigual, Kaporal, Fornarina, Miss Sixty, Marlboro Classics, Mustang, Tom Tailor.
Tee oma pakkumine SIIT

Suvise must be veekindla meigikomplekti on annetanud professionaalsete jumestajate seas kõrgelt hinnatud Make Up For Ever bränd.

Face & Body jumestuskreem - See veekindel, õhuke, veekindel kreem jääb nahale loomuliku ja pehmena nagu puuder. Ideaalne nii normaalsele kui ka vananevale, problemaatilisele ja laiapoorilisele näonahale. Mist & Fix on meigi kinnitusvahend. Selle alkoholivaba koostis jätab nahale väga õhukese ja nähtamatu kaitse. Väärtusega 66 €.

Tee oma pakkumine SIIT

Teadlike inimeste seas kõrgelt hinnatud Korea kosmeetikafirma MISSHA kaks erinevat kreemide kinkekomplekti, mille mõlema väärtus on üle 50 €.

Tee oma pakkumine SIIN ja SIIN


Kirill Safonov/Iris Janvier imekaunis suvekleit. Suurepärane suvekleit, mida kanda nii pidulikumal üritusel kui argipäeval. Kaunis roheline värv rõhutab päevitust ja lõige kaunistab ilusaid jalgu.
Väärtus 150 €.

Tee oma pakkumine SIIT


Suvine lõõgastus Saaremaal Arensburg Boutique Hotel & Spas.

* majutus superior-toas kahele
* basseinide-saunade kasutus
Paketi väärtus 115 €.


Tee oma pakkumine SIIT

 

Puhas mineraalvesi evian® ulatas juba eelmisel aastal Eesti Vähiliidule oma abikäe, annetades mais ja juunis kauplustes müüdava eritoote KOGU kasumi Vähiliidule. Seega, kui soovid toetada, siis sinu valikuvõimaluseks on ka sel aastal ost: kaks 0,5 liitri puhta evian® mineraalveega täidetud pudelit, millega on kaasas põhjalik infovoldik ja roosa rinnalint, mis sümboliseerib lootust.



Kõik, kes tunnevad, et nende südames on soov toetusele ilma midagi vastu ootamiseta, siis teile on mõeldud ka. Eesti Vähiliidu arveldusarve number on järgmine:

MTÜ Eesti Vähiliit
a/a EE562200221002163986

Vähiliit deklareerib need annetused, kus on selgituse tekstis kirjas annetaja isikukood (annetaja saab juhul, kui ta esitab tuludeklaratsiooni, tulumaksuosa (21%) annetussummast tagasi).

Osaledes heategevusoksjonil annad oma panuse rinnavähi teavitustöö arendamiseks ning Eesti naiste tervise tagamiseks.

[gallery ids="1978706,1978712,1978716,1978721,1978727,1978732"]