Reklaam sulgub sekundi pärast

Kim Cattrall ülistab vallalise elu

54aastane näitlejatar, kes on tuntud sarjast ”Seks ja linn” meestesööjast Samantha Jones`ina, läks 2009. aastal lahku oma kauaaegsest poiss-sõbrast Alan Wysest ning nüüd, kui ta uuesti kohtamas käib, sõnas Kim Cattrall, et ta on õnnelik ka ilma tõsise suhteta, kirjutab Showbizspy.

54aastane näitlejatar, kes on tuntud sarjast ”Seks ja linn” meestesööjast Samantha Jones`ina, läks 2009. aastal lahku oma kauaaegsest poiss-sõbrast Alan Wysest. Nüüd, kui ta uuesti kohtamas käib, sõnab Kim Cattrall, et ta on õnnelik ka ilma tõsise suhteta, kirjutab Showbizspy.

”Olen hakanud uuesti kohtamas käima, kuid ma alles uurin maad. Ma arvan, et eriti praegusel hetkel oma elus tunnen ma ennast üpris õnnelikuna,” sõnas ta. ”Mulle meeldib see, kelleks ma saanud olen ja see muutub alati. Mõnes mõttes ma ülistan vallalise elu.”

Kimi imetletakse tema suurepärase figuuri poolest, kuid vastupidiselt arvamusele, et ta näeb nii hea välja vaid meeste pärast, sõnab kaunitar, et ta ei hoia end vormis selleks, et meestele muljet avaldada.

”Ma ei tee seda meeste pärast. Ma teen seda enda jaoks. Minu jaoks on oluline enese eest hoolt kanda,” lisas kaunitar.

 

Buduaar.ee