Reklaam sulgub sekundi pärast

KIM KARDASHIAN AVALIKUSTAS nipi tumedate silmaaluste peitmiseks

Kui peaks valima vaid ühe meigivahendi, siis valgustpeegeldav peitekreem peaks iga naise nimekirjas üsna kõrgel kohal olema. Natukene peitekreemi silmade alla ja peeglist vaatab vastu hoopis teine naine. 

Ka tõsielustaar Kim Kardashian on turule toomas enda versiooni peitekreemist, mis peaks varjama tumedad silmaalused. Tema KKW Beauty meigisari paiskas uued tooted turule mõned päevad tagasi. Sellega seonduvalt avaldas Kim ajakirjale Allure antud intervjuus, kuidas tema ise tumedaid silmaaluseid peidab.

Ta sõnas, et lihvis koos jumestuskunstniku Mario Dedivanoviciga conceal-bake-brighten tehnika viimase peale juba enne seda, kui kõnealused tooted üldse olemas olid. 

Lisaks valgustpeegeldavale peitekreemile kasutab Kim silmaümbruses ka kaht erinevat puudrit. Üks on tolmpuuder, mida kasutatakse baking'u ehk peitekreemi kinnitamiseks. Seejärel kantakse nahale valgustpeegeldav kivipuuder, mille eesmärk on ülemäärane tolmpuuder nahalt eemaldada ning silmade alla valgust tuua. Erinevad meigikihid tagavad selle, et tumedad silmaalused kaoksid. 

 

allikas: Allure