Reklaam sulgub sekundi pärast

KIM KARDASHIAN PALKAS oma kalli villa päästmiseks eratuletõrjujad

Ameerika Ühendriikides California osariigis möllavad eelmisest nädalast saadik ulatuslikud metsa- ja maastikupõlengud, mille tõttu on evakueeritud ligi 300 000 inimest ning tuleroaks on langenud tuhandeid maju ja autosid. Teiste seas on pidanud oma kodud maha jätma ka mitmed kuulsad Hollywoodi staarid, kirjutab Foxnews.com.

Mitmelt kuulsalt staarilt on tuli juba kodu võtnud, näiteks põles maani maha tõsielustaar Caitlyn Jenneri ja näitleja Gerard Butleri maja. Lisaks ohustab tuli ka Kim Kardashiani ja tema mehe Kanye Westi villat, mis asub Hidden Hillsis. 

Päästmaks nii enda kui ka naabrite villasid, kuhu tuli aina lähemale liigub, palkas kuulus paar eratuletõrjujad. Tavaliselt palkavad eratuletõrjujad kindlustusfirmad, sest selliste tuletõrjujate tasu on üsnagi kopsakas, ulatudes lausa sadadesse tuhandetesse dollaritesse. Eratuletõrjujad tegelevad eelkõige tulekahjude ennetamisega, kuid vajadusel haaravad ka veevooliku järele ning asuvad tuld kustutama. 

Kardashianite perekond evakueeriti oma kodust juba möödunud nädalalõpul. Pärast seda palkasid nad isiklikud tuletõrjujad, et nende 20 miljonit dollarit maksev villa maha ei põleks. Samuti andsid nad lubaduse ka naabreid aidata.