Reklaam sulgub sekundi pärast

KIM KARDASHIANI alasti keha saavad naised nüüd poest osta

Skandaalne tõsielustaar Kim Kardashian on oma kehavõlude paljastamisega veelgi kaugemale läinud ning tundub, et lõppu sellele nii peagi veel ei saabu. Nimelt on nüüdsest alates võimalik igal naisel ja muidugi ka mehel minna poodi ja osta Kimi alasti keha!

Skandaalne tõsielustaar Kim Kardashian on oma kehavõlude paljastamisega veelgi kaugemale läinud ning tundub, et lõppu sellele niipea veel ei saabu. Nimelt on nüüdsest alates võimalik igal naisel ja muidugi ka mehel minna poodi ja osta Kimi alasti keha!

Tõsi küll, tegu on siiski uue parfüümiga, mille pudel on Kimi alasti keha järgi valmis voolitud ning väidetavalt on pudeli kuju 100% ehtne koopia Kimi kehakujust. 

Kim postitas oma Instagrami kontole mitmeid fotosid sellest, kuidas antud parfüümi pudeli loomine käis ning nendel fotodel on paljastatud tunduvalt rohkem, kui näiteks mõni tagasihoidlik neiu endast paljastada sooviks. 

Et Kimi näol pole aga sugugi tegu tagasihoidliku neiuga, siis pole tema jaoks ka mingi probleem ennast järjekordselt terve maailma ees alasti koorida.

Pilte Kimi alasti kehast näed tema Instagrami kontolt siin